Lukijat

perjantai 9. lokakuuta 2015

Neoviuksen Iltatähti

Hupsista rallaa, vaikeuksien kautta voittoon. Enpä muista koska olisin purkanut yhtä monta kertaa kuin tätä tehdessäni. Heti alkuun tein saman virheen pariin kertaan. Ei siis kannata lukea oikeita + nurjia silmukoita kaikkia oikeiksi :) Ohjeessa oli lisäksi virhe, taas purettiin. Puolenvälin jälkeen vedin oikoiseksi toistakymmentä kierrosta. Tässä vaiheessa alkoi jo kunnolla nyppimään. Katselin aikani liinan kuvaa ja viskasin ohjeen pois, nyt ei mallikuvion kaavion rivit hypellyt silmissä riviltä toiselle. Virheitä tuli enemmän kuin mihin laskutaitoni riittää. Antaa olla, tekijä vain laittoi puumerkkinsä tähänkin työhön.Malli löytyy Novita talvi 2008 lehdestä. Langan merkki näkyy kuvasta. Lanka on sopivan luistavaa virkattavaksi sekä neulottavaksi, tulee varmasti tehtyä tulevaisuudessakin.  Puikot 2 1/2, halkaisija 54 cm.

Viikonloppuna ajelimme pohjoiseen äitini 80-vuotis päiville. Ostimme hänelle porukalla sähköhellan, lisäksi vein hänelle värityskirjan ja värit. Mitä luulette hänen tuumanneen. Minäpä kerron: " Luuletteko te että minä olen tullut vanhaksi ku ostatte turvalieden lapsilukkoineen ja vielä tuotte värityskirjan :D "Hmmm... olenkohan nyt kans vanha vai luulenko vain .... ostin nimittäin itsellenikin :D

16 kommenttia:

 1. Onpa kaunis liina. Joissakin töissä työ takkuaa ja takkuaa, mutta periksiantamattomuus palkitaan.
  Onnea äidille!

  VastaaPoista
 2. Upea liina; mä mitään virheitä huomaa... Ostin kaverille värityskirjan ja värit joululahjaksi. Innolla odotan, mitä tuumaa lahjasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oletpa kohtelias :) Uskon tykkäävän kirjasesta, siinä kivasti " pää tyhjenee " väritellessä. Me on pidetty kyllä, miniällä ja ainakin yhdellä tyttäristä on myös omat värityskirjansa.

   Poista
 3. Cudeńko!!!!
  Serdecznie pozdrawiam:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Donia, Thank you. Have a nice evening for you :))

   Poista
 4. "Vaikeuksien kautta voittoon" siinä sinulla onkin mainio nimi tälle liinalle. ;) Mutta lopputulos on kyllä upea. :) Joskus jonkun tekeminen takkuaa, tuttua se on täälläkin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis liina ja jouluinen väri..tykkään..
  Minäkin ostin joku aika sitten värityskirjan itselleni =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa stressin poisto lääkettä ilman purkkia ;)

   Poista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.