Lukijat

lauantai 17. lokakuuta 2015

Voi ihanuus

Sukat piti neulomani lahjapakettiin. Näistä tuli kuitenkin niin miun maun mukkaan etten nyt tiedä vaikka pitäisin itse.  Kaapissani on kyllä niin monet villasukat etten yksiäkään uusia tarvitsisi. Tuumataan, jos vaikka ....Lanka: Austermann Step classic ja Schachenmayr Regia 4-fädig. Puikot 2 1/2. Koko 38. 20 cm varrella lankaa kului yhteensä 70 g.Seiskaveikasta yhdet miesten ja lastensukat hyväntekeväisyyteen. Toiset lastensukat menee mummin eskarilaiselle.Näin kaunis oli taivas ilta kuuden jälkeen kun tulimme mökiltä, lämpöäkin vielä +10 astetta. Päivän haravoinnin jälkeen kroppa on kuin jyrän alle jäänyt. Joka paikkaa mukamas kivistää. Nyt voi hyvillä mielin oikaista itsensä sohvalle kirja seurana.

6 kommenttia:

 1. En minäkään raskisi luopua noista ylimmäisistä kauniista sukista. Värikin niin hempeä ja lanka minun suosikki myös jos kysytään.

  VastaaPoista
 2. Joskus jotkut sukat vaan haluaa jäädä omaan kotiin asumaan:) nuo ekat on kyllä just sitä sarjaa, ei ne viihtyis muualla.

  VastaaPoista
 3. Nuo ylimmät sukat ovat niin ihanat,että en kyllä luopuisi niistä!

  VastaaPoista
 4. Wspaniałe skarpetki!!!
  Serdecznie pozdrawiam:))

  VastaaPoista
 5. Joskus onnistuu niin hyvin, ettei haluaisikaan luopua valmistuneista. Kauniit ovat :)

  VastaaPoista
 6. Ylimmäiset sukat on kyllä niin ihanan väriset, että sinun pitää tehä toiset samanmoiset pakettiin ja pitää nää ite. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.