Lukijat

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kaikkea ei tarvitse ostaa

Monet on virkanneet palapeittoja ja ties mitä. Niistä jää tunnetusti paljon langanpätkiä. Satuin nettiä selaillessa blogiin jossa oli tehty hauska villalankakori. En ole testannut tekotapaa, enkä oikein ymmärtänyt oliko se ohjeessa käytetty sidosaine ( ohje blogin linkin takana ) jotain liisterin tapaista vaiko liimaa. Jos joku innostuu kokeilemaan vinkkaa tännekin, käyn katsomassa.

Kun lapsenlapseni, jo eskarilainen,  tulee mummilaan on hänen kanssaan kiva puuhastella kaikenlaista. Joskus toki käy niinkin että leikit on leikitty, kirjat luettu, laulut laulettu ja nuotit pantu nippuun ja mummi unohtanut ostaa uuden tehtävä kirjan. " Mummi mitä mää tekisin? " ja kuten kaikilla lapsilla kivat narinat seuraa kysymystä. Mummikin haluaisi välillä hiljaisen hetken ja vaikka vain tuijotella seiniä.

Eräänlaista kierrätystä tämäkin. Esimerkiksi posti jakelee keltaisia lehtisiä joista saa lapsillekin sopivia tehtäviä. Vuosia laatikossa lojunut viraton vihkokin löytyi sopivasti.Leikkaa, liimaaväliin tälläistätuohon tyhjä sivu ja kaikki löytyneet tarrat taskuun odottamaan eskarilaista

Tätä jatkan toivoen että saan joskus tuijotella niitä seiniäkin. (mitä niissä nyt muka on niin erikoista )

Aurinkoista sunnuntaita ja kiitos jälleen kommenteista

4 kommenttia:

 1. Mainio idea!
  Ja jaksaa takuulla kiinnostaa pidempään kuin ne kauppojen valmisversiot!?

  VastaaPoista
 2. Kiva puuhavihko. Miäkii tein vastaavia jo lapsena pikkuveljelle ja taas aikuisena lapsilleni. Niiden kanssa puuhailu on sitä paitsi kivaa myös tekijälle valmistusvaiheessa. :)

  VastaaPoista
 3. Hauska vihko; olisinpa itse keksinyt tuon, kun lapset olivat pieniä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea lastenlasten puuhailuun. He ovat niin energisiä,että kaikkea on keksittävä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.