Lukijat

torstai 1. lokakuuta 2015

Sukkasillaan

Olipa vaihteeksi mukava neuloa ohuempaa lankaa samalla ajatellen pieniä välillä typeriäkin ajatuksia. Aloittelin näitä sunnuntaina Siltaa katsellessani joka on lemppari ohjelmani, samoin kuin kaikki muutkin pohjoismaiset ja saksalaiset rikossarjat. Samalla mietin kuinka Sofia Helin osaakin olla niin ilmeetön - taitava näyttelijä. Vähän sitten ajatus karkaili minne sattuu sukkia neuloessani. Jos olisin eläin olisinko kissa vaiko koira, voisin ollakin saisin yllin kyllin hellyyttä ja hyvää hoivaa osakseni. Vai olisinko kenties joulukuusimato, yhtä upean kaunis. Miksi lehmä poikii jos se tekeekin lehmävasikan? ym ... :)Lanka: Strømpegarn Magic Colours sukkalanka, puikot 2 1/2, koko 38. 16 cm varrella lankaa kuluin hiukan reippaat 60g. Sukan suuosa aloitettu 15 silmukalla oikeat silmukat neulottu kiertäen, joustinosan jälkeen lisäsin joka puikolle yhden silmukan. Kaksinkertainen kantapää ja sädekavennus.Karoteenisukat, joihin ohje löytyy Ullaneuleen nettiohjeista. Hyvä joustava sukkamalli. Lankana 7 veljestä. 

13 kommenttia:

 1. Ihania sukkia,toiset tosi iloiset ja toiset herkät kuin ruusun kukka.

  VastaaPoista
 2. Kivoja sukkia ja hienoa tajunnanvirtaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania sukkasia ja tykkään väreistä. Tänään sain noutaa aivan mahtavaa postia. Kaikkea kivaa korttikirjan lisäksi. Ehdin jo rakastua saksiin. Tuhannet kiitokset ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ilo huomata että pidit lähetyksestä.

   Poista
 4. Neuloksia pitää olla kahenlaisia; niitä, joita neuloessa voi ajatella syntyjä syviä, katella telkkua ja nettiä ja ties mitä yhtä aikaa. Sit on kiva, kun joku haasteellisempi, johon täytyy keskittyä täysillä. Siksiköhän niitä alotettuja on niin monta yhtä aikaa? Siinä taas yksi asia pohdittavaksi. :)
  Nätit on molemmat sukat. 7-veikkakin taipuu pitsiksi hyvin. Karoteenit on myös nimen perusteella suorastaan terveelliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on hyvä olla samaan aikaan neulomuksia joita tehdessä voi keskittyä johonkin toiseen asiaan ja taas niitä joihin voi paneutua laskien yksi risti kaksi. Vai olikohan se yksi kaksi kolme jne :D :D

   Poista
 5. Sukkia neuloessa onkin hyvä ajatella kaikenlaisia viisaita asioita =))) Hyvän näköisiä sukkia molemmat.

  VastaaPoista
 6. Sukkia neuloessa onkin hyvä ajatella kaikenlaisia viisaita asioita =))) Hyvän näköisiä sukkia molemmat.

  VastaaPoista
 7. Raidalliset on mun suosikit. Yhtä hauskat kuin neulojansakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä hauskuudesta voin olla toista mieltä, ehkä yhtä iloisen kirjavat kuitenkin :)

   Poista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.