Lukijat

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kevätilmettä keittiöön

Pitkin kevättä mielessäni on ollut visio keittiön uusista verhoista. Malli vilisti silmissäni, sekä että kankaan tulee olla pieniruutuista kelta-valkoista. Lähtiessä jo totesin ukolle että jollen sellaista löydä kuin etsin saa olla kangas ostamatta. Suuntasin toiveikkaana Eurokankaaseen. Räikeitä kirkkaita isokuvioisia verhokankaita pilvin pimein. Olin jo aivan toivoton kun ystävällinen myyjä riensi apuun ja ohjasi minut ruutukankaiden äärelle, punaista, vihreää ... keltaista sen olla pitää! Mikä riemu kun sieltä pakkojen alta löytyi juuri sellainen kuin etsin.

                 

Sivuverhot tuollaiset tynkäverhot, joissa virkattu pitsinauha kokoajana. En saanut kunnon kuvia ikkunaa vasten, mutta niistä tuli kauniimmat kuin osasin odottaa ja mikä parasta sopivat hyvin keittiöömme. Ikkunan takana on isoja koivuja jotka juuri puhkesivat hiirenkorvalle. Näyttävät varmasti vielä ihanammilta täyden lehden puhjettua puihin. Kotoa löytyi sopivasti erään liikkeen loppumyynnistä kauan sitten ostamaani Mölnlycke Nr 8 virkkauslankaa ( koukku 1,5 ) josta virkkasin pitsit. Näin ollen verhoista tuli edullisetkin kun ei tarvinnut pitsiä ostaa.
Huomenna vietämme helatorstaita. Joten toivotan kaikille aurinkoista päivää sekä kaikille mummeille ja äideille oikein hyvää tulevaa äitienpäivää.

3 kommenttia:

  1. Kauniit verhot ja ihanat pitsit! Täytyypä minunkin käväistä Eurokankaassa, keittiöön kaipaisin uusia verhoja ja tuo kangas sopisi kyllä paremmin kuin hyvin tämän hetkiseen värimaailmaan. Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanat verhot. Keväällä on hauska piristää kotia ja mikäs paremmin käy kuin uudet verhot. Hyvää helatorstaita ja äitienpäivää!

    VastaaPoista
  3. Todella kauniit verhot, oikein kaunista kevättä ja helatorstaita

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.