Lukijat

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Sytomyssy ja naurusuu rosmariini


Alkajaisiksi kiitän teitä edellisen postauksen kommenteista. Nyt kun Tapparan juhlat on juhlittu voikin virittäytyä juhlatuulelle vappua varten. 

Tässä taas yksi telkunkatselu projekti. Sytomyssy Puro Batikin kerän lopuista. Käytin tässä kolmea eri väristä lankaa. Aloituksessa 110 s, puikot nro 3. Kaikkia tekemiäni en ole edes kuvannut. Viimeisimmät on tehty samasta langasta ja samoilla malleilla kuin täällä. Olen vain ehtinyt kiikuttaa ne laatikkoon kaapin ylähyllylle, enkä viitsinyt ottaa esille.
Katsokaa kuinka hyvin rosmariinin taimeni viihtyy pikkumiehen tekemässä taimipurkissa. Viirua kiinnostaisi naukkasta palanen, ei kuitenkaan koske. Taitaa olla muistissa oreganon kissansuuhun ikävä maku. Saas nähdä kuinka taimikasvatukseni onnistuu. Osa on komeita ja hyvinvoivia, osa miettii nyykähtäiskö pois vai kasvaisiko kasvattajansa iloksi.

Toivotan kaikille aurinkoista ja hyvää vappua!

4 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen myssy. :) Puro Batikista saakin kivoja myssyjä vaikka yhdistelee useampia värejäkin, minäkin ole sitä tehnyt. Onpa kiva rosmariinipurkki, varsinkin kun rosmariini on yksi minun lempiyrteistäni.
  Iloista vappua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Nätti myssy; värit on yhdistelty kivasti. Naurusuu purkki on huippuhauska.

  VastaaPoista
 3. Ompa ihanat värit tuossa myssyssä.

  VastaaPoista
 4. Puro batikissa on ihania värisävyjä. Sen pintakin on jotenkin sellasta kaunista. Harmi kun sitä ei vissii kait enää tehdä.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.