Lukijat

torstai 26. toukokuuta 2016

Jotakin sentään

Ensiksi kiitos kommentoijille edelliseen postaukseen. Huivi tulee varmasti pidettyä, kaunein huivini.
Aika rientää kuin siivillä. Tuntuu etten ole mitään saanut aikaiseksi ja kuitenkin niin paljon. Kotona monta projektia jotka laiskuutta on vain jäänyt tekemättä. Mökille sain kasvimaan viikonloppuna tehtyä. Kylvöksiä ja osan taimistani istutettua.


Käsityöt on jääneet vähemmälle. Suomi pelejä katsellessa valmistui kuitenkin nämät jämälanka sukat.
7 keränloppua Seiskaveikkaa sain näihin kulutettua. Koot 33,34 ja 43. Kyllä ne saapassukkina paikkansa hakee vaikka ovatkin kerän lopuista ja raidoituksetkin sen mukaan miten lankaa riitti.


Hyvin on kasvunsa aloittaneet krassi, amppelitomaatit, miinanköynnökset ym. Tässä vain pieni osa taimistani. Tuossa etualalla cilipaprika kukkii jo ja kellastuttaa alimmaisia lehtiään. Olen varmaan loiskinut vettä liian roheesti. Auttaisikohan jos moittisi niinkuin Matleena santtujaan. Taidanpa motkottaa niille kokeeksi. Lipstikat sensijaan jöllöttää, jos sais tänä suvena kasvun alkuun niin seuraavana niistä jo saisikin ruoan maustetta.
Tässä onkin seuraavaa työmaata kun laittelen niitä isompiin purkkeihin.


Eilen illalla hain puutarhalta tytölle orvokkiamppelin synttäripäivän kunniaksi. Samalla ostin itsellenikin piristämään alkukesän päiviä. Ai että tuoksuukin hyvälle.

Nautitaan alkukesän vehreydestä

8 kommenttia:

 1. Hyvimpä sinulle on taimet lähteneet kasvuun. Minulla ei krassi suostu nousemaan, vaikka olen laittanut useampaa lajia ja moneen purkkiin. Onneksi et näe minun chilipaprikan taimia, ovat surkeita nekin =)
  Sukkia täälläkin on väsätty ja nuo sinun sukkasi näyttävät minusta kauniisti raidoitetuilta.
  (Mummotaulu ei ole vielä tarpeeksi kuiva, että arvaisin laittaa pakettiin ) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt käykö ohorasesti kun ilmat viilenee, toivottavasti ei kuitenkaan paljon.
   Hih! Kyllä me mummot jaksamme odotella :)

   Poista
 2. Kivoja sukkia! Jämälangoistahan ne parhaat sukat syntyvätkin. Hyvällä mallilla ovat taimesi, nyt vaan satoa odottelemaan!

  VastaaPoista
 3. Ihania sukkia.
  Komeasti kasvaneita taimia... mulla on vielä niin pieniä, että tuleekohan niistä mitään tänä vuonna. Sen siitä saa kun istuttaa 1 kk normaalista ajasta myöhemmin.

  VastaaPoista
 4. Minusta nuo sukkasi ovat ihan oikeasti nättejä ja kelpaavat varmaan muuhunkin kuin saappaiden kätköön. :)
  Sinullahan on lankapeukalon lisäksi näemmä viherpeukalokin, kun noin kasvattelet taimia. Lipstikka on yksi minun lempiyrteistäni, mutta en ole saanut sitä kasvamaan täällä nykyisen talon pihalla. Mökille vein pari vuotta sitten, mutta huonosti on sielläkin menestynyt, vaikka sen sanotaan leviävän liikaakin. Pitäisiköhän minun kokeilla siihenkin tuota "santtujen pelottelua". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole viherpeukaloa, eikä tulis hortonomia. Kiva näiden kans on puuhastella, välillä todeten: eipä tästäkään sitten tullut mitään :)

   Poista
 5. Kauniita sukkia ja kuten Matleena yläpuolella totesikin, ei niitä kannata piilottaa saappaisiin. Orvokki on yksi lempikukkiani ja pikkuorvokkiamppeli on meillä kukkinut jo vapusta saakka.

  VastaaPoista
 6. Kauniita on minustakin sukat. Taimet on oikein terhakoita. Orvokki amppeli on niin kiva.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.