Lukijat

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Sananjalka-liina

Vaikka tällä kertaa ei suurempia virheitä tullutkaan, niin ahisti niin turkasesti. Neuloisihan näitä kun joku toinen hoitelisi pingoituksen. Voi sitä ähinää ja tuhinaa, melkein tuskan hiki kirposi taas otsalle. Eikä siinä kaikki. Piti vielä raivata pöytäkin kaikesta roinasta että sai kuvattua liinan. Mutta vikinät sikseen ja itse asiaan.


Malli löytyy jostain vuoden 2007 Modasta. Laina lehti on jo palautettu, numero ei nyt päsähä mieleen. Koko halkaisijaltaan noin 48 cm. Lanka sama kuin täällä. Puikot 2 1/2.

Viiru-kissa oppii pikkuhiljaa talon tavoille. Tietää jo että aamulla ensimmäiseksi laitetaan karvat järjestykseen. Kapuaa eteisen peilin eteen pallille istumaan odottaen  koska emäntänsä saa hoideltua oman kuontalonsa järjestykseen ja on hänen vuoronsa.
Yrtin taimeni hän osaa jo jättää rauhaan. Tuli maistaneeksi oreganoa, eikä ollut lainkaan hyvää. Päätään puistellen meni toisaalle. Äsken laitoin lisää taimia kasvamaan (ei kyllä pitänyt enään laittaa). Viiru tutki joka purkin tarkasti, jätti kuitenkin rauhaan, taisi haista hänen hienoon nenuunsa liikaa maakellarilta. Nyt hän lötköttää purkkien vieressä vartioiden ettei kukaan vain koske niihin. Että sellaisia kissauutisia tänään.

13 kommenttia:

 1. Voi että miten nätti liina. Tuli heti mieleen että ois ihana osata neuloa tuollaista mallikertaa. Kävis vaikka pikkutytön mekon helmaan! Ja on niin kiva kuvausalustakin.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis liina, viisas viiru-kissa:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis neulottu liina! Pingoitus on kyllä tympeää puuhaa.

  VastaaPoista
 4. Śliczna wypracowaną serwetka.Pozdrawiam :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis liina, minä en ole koskaan osannut tehdä liinoja neulomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettelua se on vielä minullakin, mutta halu oppia on sitäkin suurempi.

   Poista
 6. En ole koskaan kokeillut liinan neulomista, mutta huiveja on tullut tehtyä ja todellakin inhoan niiden pingoittamista. Mutta kannatti ähistä, liina on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 7. Piękna serwetka!!! Serdecznie pozdrawiam:))

  VastaaPoista
 8. Kaunis liina. Itse yritin joskus vastaavaa, mutta silloin ei taidot riittäneet. Pitäisi varmaan kokeilla uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Vaikeuksien kautta voittoon. Ensimmäinen liinantekeleeni vedettiin useita kertoja oikoiseksi ja ainakin yhtä monta kertaa lensi peränurkkaan.

   Poista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.