Lukijat

tiistai 9. syyskuuta 2014

Vanhanajan malliin

Hiirulaisen hieno maja oli vanha kenkäraja, sanotaan vanhassa runossa. Kenties se tällä kertaa oli ajatellut asustella mun rakkaassa vanhassa sukassani,
Jätin hikiset sukkani mökin verannalle kenkien päälle kuivumaan. Jopas oli hiiri ehtinyt viikon aikana nakertaa sukkaan toisen suuaukon :)En mie hyvistä sukistani niin vain luovu. Mietin parsisinko vaiko neuloisin uudet nenät. Parsiminen ei taitaisi minulta kovin hyvin luonnistua joten päädyin jälkimmäiseen. Teköökö tätä enään kukaan?Nyt on sukat entistä ehommat, jos ei muuten niin varpailta. Kyllä näillä taas vähän aikaa tassutellaan.

Kiitos mukavista kommenteista :)

6 kommenttia:

 1. Aika hieno korjaus! Minä olisin luultavasti laiskana parsinut.

  VastaaPoista
 2. Korjaus sarja on tosi nätti, meil on tuvalla sellanen hiiren karkoitin, sähköllä toimiva. pistorasiaan laitettava vempele. Jätin sen vieläkin tuvalle, ei oo yhtään hiiren papanaa nurkissa, eikä nakerrettuja vaatteita.

  VastaaPoista
 3. Taitavaa, en edes tiennyt että noin voi tehdä.

  VastaaPoista
 4. Tottahan toki hyvät sukat kannattaa korjata ja kauniisti korjasitkin.

  VastaaPoista
 5. Kauniisti tehty, ei edes huomaa että laitettu uudet "nenät". Muistan joskus muutama vuosikymmen sitten että mummo neuloi miesten työsukkiin vanhoihin varsiin uudet terät. Nyt ei ole mummoa eikä taida kukaan enää tehdä niin.

  VastaaPoista
 6. ♥hienosti uudistettu! kyllä vaan: parsitaan ja paikataan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.