Lukijat

tiistai 16. syyskuuta 2014

Ihan omat HuggitMalli Arkimammalta, kiitos kivasta ja selkeästä tossuohjeesta. Lankana 7 veljestä. Tekemällä yhden kierroksen vähemmän sekä päälli- että pohjaosaan koukulla 4 1/2 sain omaan jalkaani sopivan kokoiset tossut (38). Varren suuhun virkkasin kiinteitä silmukoita yhden kierroksen hypäten aina joka kolmannen silmukan yli, näin sain vähän napakkuutta löysään varteen. Jos olisin ollut fiksumpi kuin olen olisin kaventanut vartta aloittaissani molemmissa sivuissa yhdet silmukat. No, voihan sitä fiksuilla jälkikäteenkin :) Näissä ei mummelin varpaat talvella palele.

7 kommenttia:

 1. Upeat tossut olet tehnyt <3 Sopiihan, että linkitän tämän tuonne omalle FB-sivulle?

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynnistä blogissani. Tulin vastavierailulle; taidan olla täällä ensikertaa.
  Sinulla onkin kivat tossut. Pitää minunkin tutustua ohjeeseen.
  Hyvää syksyn jatkoa. Törmäillään :)

  VastaaPoista
 3. Sinula on tuo yläkuva samantyylinen kuin itsekin ajattelin laitta silloinkun vaihdoin bloggerin puolelle. Tuntui vaan että oli liian sekava. Eikä tuo sinun ole. Jospa minäkin vaihdan uuden kuvan kun vanha jo alkaa kyllästyttää.
  Nätit ovat tossukkasi. Minä en saa mitään valmista aikaan kun käytän vain ohuita lankoja enimmäkseen.
  Mites sun selkäsi on voinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidän itsekin tuosta vaikka joskus hieman häiritseekin sen värikylläisyys. En kuitenkaan viitsi jatkuvasti muutella kuvaa.
   Kyllä tuo selkäni muistuttaa olemassaolostaan joka päivä eli täysin kivutonta päivää ei olekaan. Mutta muistaen parin vuoden takaisen lähtötilanteen koko ajan on menty parempaan suuntaan. Kiitos kuntoutuksen, liikunnan ja jumpan. Asfaltilla kävely on tuskaa, sensijaan metsässä sekä pururadalla on helpompaa. Kipulääkettä otan aniharvoin. Jätin ne pois kun minulla on tapana puuhastella yli kestokynnykseni. Nyt kipu pysyy paremmin kontrollissa ja osaa hiljentää tahtia.

   Poista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.