Lukijat

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jalasjärven lapasetJalasjärven lapasten kuviomalli. Lankana Florika + Nalle Taika, puikot 2 1/2. Koko noin 12-13 vuotiaalle.


Tilaamani kirjapakettikin saapui. Ehtiikö tässä lainkaan neuloa. Kyrön kirjaa aloittelin jo hyvän matkaa sillä vanhin tyttäreni nappasee varmaan tämänkin mukaansa käydessään :) Tuota Islantilaisia neuleita kirjasta vähän silmäilin. Upea teos niille jotka pitävät islantilaisista kaarrokeneuleista. Puseroita naisille, miehille sekä lapsille. Aikuisten kokoja löytyi ainakin muutamista malleista XXL:n saakka. Mekkoja, ainakin yksi myssy, lapaset, sukat ... Ohjeet näytti hyvin selkeiltä toteuttaa. Kirjasta tulee varmasti neulottua tulevaisuudessa.

12 kommenttia:

 1. Kiva lapasmalli! Minullakin on islantilaisneuleet -kirja. Jos aion siitä jotain neuloa, pitää langat ainakin vaihtaa kutittamattomiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, villalle monet ovat herkkiä. Itse pidän villapaitaa ilman aluspuseroa, eikä tee ollenkaan tiukkaa. Ainoastaan kaulasta kutiaa jos on kovin myötäinen kaula-aukko.

   Poista
 2. Siul on sitten kauniita kirjoneulelapasia, niis on sitä jotakin:) Ei varmaa mulla enää onnistuis ja kuvion seuraaminen on työlästä. Kivaa hommaa se on, olen kuitenkin joskus joitain kirjoneuleita tehnyt, niissä tosiaankin pitää olla hyvää lankaa, ettei kutita ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta kommentistasi. Ei käy kirjoneuleen neulominen minultakaan kuin ennen.

   Poista
 3. Kauniit nämä Jalasjärven lapaset!

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit lapasessasi! Hienot kirjalöydötkin olet tehnyt! Käsityökirjoja ja ei kyllä muitakaan kirjoja voi olla koskaan liikaa.
  Mahtavaa uutta päivää!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, löysin uuden blogin! Nyt ei muuta kuin lukemaan. (ps.suosittelen todellakin sitä runokirjaa, todellinen löytö se on)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vain vinkistä. Tilasin jo :)

   Poista
 6. Kauniit nämäkin lapaset! Yllättävän kivasti tuo Nalle Taika sopii kuvioon. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.