Lukijat

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Taas näitä sukkia


Tytär toi joulunaikaan pari kerää lankaa. Pyyntönä tehdä hänelle kahdet lyhytvartiset sukat. Ajattelin joskus hamassa tulevaisuudessa neulovani. Muistin sitten viime sunnuntaina että hänelläpä onkin synttärit keskiviikkona. Kiiruusti neuloin sitten hänen omista langoistaan synttärilahjan :) Kovasti mieluiset oli.

Varren suussa neulottu 3 krs 2o 2n ja neljäs kierros 2s oikein yhteen langankierto, 2n. Toistaen näitä neljää kierrosta. Kantapään neuloin joustinneuleena. Näyttää kuvassa kapealta, muotoutuu kuitenkin hyvin jalkaan.
Lankana: Opal Pullover-Sockenwolle, 4-säikeinen kimalteella. Puikot 2,5. Ihan kiva kevät lanka. Näkyisikö tuo kimalle jos klikkaisi kuvan isommaksi.

Sitten parit vauvasukat, joissa valkoinen lanka jotain vauvalankaa. Ilman vyötettä joten en muista mitä, enkä ala arvaileemaan. Sininen lanka Nallea.
Opettelin näihin pitsikukan tekoa. Johon löytyi Youtubesta selkeä ohjekin, joka löytyy täältä

Ensi kerralla sitten jotain muuta kuin sukkia. Tapojeni vastaisesti nyt on niin monta aloitettua työtä että en osaa vielä sanoa mitä.

10 kommenttia:

 1. Nätit sukat. Sukkia on kiva kutoa, kun katselee telkkaria tai juttelee kaverin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia! Tykkään väristä ja kivasta pikkutwististä joustinneuleessa tyttäresi sukissa, ja nuo vauvasukat ovat vaan niin suloisia :)

  VastaaPoista
 3. Vauvasukkien koristejuttu kivan näköinen.

  VastaaPoista
 4. Kukkaraita sopii pikkusukkiin hyvin.

  VastaaPoista
 5. Suloisia sukkia. Onko Tampereella vielä sytomyssykeräystä? .. Oulussa on nyt menossa taas ystävänpäiväkeräys vaikka täällähän on muutenkin jatkuva keräys. Sytomyssyt ovat Oysissakin nyt vähissä, kun noita vauvan 100-vuotissukkia niin moni on innostunut tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Tampereella sytomyssyjä ottaa edelleen vastaan Mummon Kammari. Jonne voi toimittaa myssyjä.

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.