Lukijat

tiistai 22. marraskuuta 2016

Nallesta taisi tullakin Koala


Harmaata Schachenmayr Brazilia lankaa löytyi vajaa kerä kaapistani. Ajattelin sen riittävän pieneen nalleen. Ei sitten riittänyt jouduin jatkamaan valkoisella.  Mallia katselin SK-lehden kuvasta, en jaksanut ohjetta lukea. Silmukkamäärät meni tuon pörrölangan kanssa heti sekaisin. 
Kysäsin mieheltäni, miltäs näyttää? - No, vähän oudoltahan tuo näyttää. - Häh, jos tutustuisit siihen ei näyttäis oudolta. ( nää on näitä meidän viisaita keskusteluja) Eipäs kuitenkaan huomannut että suu puuttuu - en muuten itsekään ennenkuin näin kuvasta :DOikean puoleisen koiran olen tehnyt vuosia sitten, löytyy täältä.  Kissa on Vuodatuksen blogiaikainen arvonta voittoni Öpö-mummon blogista, blogia ei ole enään olemassa. Lämpöiset terveiset Öpö-mummolle sinne Itä-Suomeen.  Kovasti näillä on leikitty. Tyttärenpoika leikki kissalta käpälän irti ja edesmennyt kissamme söi kielen. Ompelin käpälän paikalleen, samalla katti sai uuden kielen syödyn tilalle. Taas kelpaa kaverusten istuskella odotellen leikkijöitä.

8 kommenttia:

 1. Mukavan näköisiä pörröisiä kavereita!

  VastaaPoista
 2. Kivat ja ihan omannäkösensä pehmolelut.
  Pikkusukkaset oli söpöjä myös tuola aiemmin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä hän aivan nallelta näuýttää minun silmin katsottuna! Hyvin näyttää sopeutuvan entisten seuraan, söpöjä kaikkki. Ja niin kiva joulutunnelma bannerikuvassa. :)

  VastaaPoista
 4. Persoona pitää näkyä ja nyt näkyy =D

  VastaaPoista
 5. Prześliczna misiaczek.Pozdrawiam serdecznie.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.