Lukijat

lauantai 19. marraskuuta 2016

Nurjien raitojen myssy Matleenan tapaan


Monet kerrat olen katsellut Matleenan blogista tämän myssyn mallia tehdäkseni. Nyt sattui sopiva lanka ja värikin kohdalleen. Tytär sai uuden myssyn.
Lanka: Nordia Vilma. Puikot 3 1/2. Silmukoita 112, ennen päälaen kavennuksia kavensin neljä silmukkaa ensimmäisellä oikealla kierroksella. Näin sain kavennusvälit tasaisiksi. Lisäksi neuloin välikierroksia enemmän kuin ko. mallissa.
Vilmassa on sama koostumus kuin esim. Nalle-langassa sekä sama metrimäärä. Ei niin villaisen tuntuinen kuin Nalle. Niinpä tästä tulikin mukavan pehmeä.


Alkuviikosta oli vielä näin puhtaan valkoista ja kaunista. Nyt ei lunta ole kuin hieman aurauskasoissa, vettä satelee.

Käsityömessut jäi tältäkin vuodelta väliin. En muistanut koko messuja kun lupasin pikku koululaiselle mummila viikonlopun. Periaatteeni on että luvattua ei peruta ellei sairaus iske. Kivaa meillä on ollut, kuten aina. Eipä tullut heräte ostoksia :D Nyt katsomaan Pokka pitää sarjan rouvaa :D

8 kommenttia:

 1. Kauniin myssyn olet tehnyt. Olisi ollut kauniinpaa kun olisi tuo lumi pysynyt:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis myssy ja kauniin värinenkin. Mukavaa mummmila viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä tutulla mallilla tehty myssy yksivärisenäkin. :) Minä en muista tehneeni kuin vähintään kahdella värillä, useimmin toinen on niistä on ollut jopa kirjava lanka.
  Tampereen messut jäi minullakin käymättä taas, edellisestä kerrasta onkin vuosia. Vaikka houkuttimena onkin, että poika asuu Tampereella, niin tulisi kaksi asiaa hoidettua samalla käynnillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivan näköinen tuli mielestäni yhdelläkin värillä.

   Poista
 4. Olen myös Matleenan myssyjen fani - kaunis malli yksivärisenäkin!

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja nätin mallinen pipo:) Ihana kuva lumisista puista.. lumet ovat meiltäkin sulaneet pois ja ilma on sumuisen harmaa.

  VastaaPoista
 6. Nätti myssy! Olen myös katsellut Matleenan mallia sillä silmällä, mutta yleensä tulen kaikessa perässä, joten ehkä joskus...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.