Lukijat

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Saku-sukkia ja pannulappuja

Yökukkujalle ei uni vielä maistu, joten päivittelenpä blogia vaihteeksi. Ollaan jo pitkällä kesäkuuta, on niin paljon kaikenlaista tekemistä ettei ehdi edes rakkaan harrastuksensa neulomisen pariin kuin hetkittäin. Aika rientää kuin siivillä. Isompi lapsenlapsista täytti keskiviikkona 7-vuotta ja nuorempi torstaina 2 kk:tta. Vanhempi tuleekin heinäkuun alussa lomailemaan mummolaan pariksi viikoksi. Mukava saada pientä väkeä seuraksi.


Kävi niin ohrasesti että liotin pannulappuni mustikkakeittokulhossa. Ei paranis hosua. Tein uudet lappuset vauvan peitosta jääneistä langoista. Lanka: Hjertegarn Cotton nr.8 .  Käytössä olen huomannut että villalangasta tehdyt laput luistavat teräsvartisissa kasareissa. Puuvilla on siinä suhteessa turvallisempi vaihtoehto.


Villalanka varastoni vajettui parin sukkaparin verran. Punaisissa lankana: Roosa nauha-lanka, koko 39. Turkoosit neuloin Nallesta, koko 38.  Mallina molemmissa Ullaneuleen Saku-sukat. Kaunis ja helppo malli joka sopii niin yksiväriselle kuin raitalangallekin. Turkooseihin tein sädekavennuksen ohjeesta poiketen.

10 kommenttia:

 1. Hei,huomasin sinun tehneen patalappuja,mie oon taas koittanu tehdä pyöreitä kahden kertaisella puuvillalangalla,mut en enää saa niitä onnistumaan.Tuskien taival on muutenki käsityö vaik virkkaaminen onnistuu jollain lailla.Pitäsköhän minunki tehdä neliön mallisia lappuja,se kyllä jotenkin onnistuu:)

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköisiä patalappuja ja sukkia, kumpiakaan ei ole koskaan liikaa

  VastaaPoista
 3. Kauniita lappusia ja sukkia! itse olen jäänyt jumiin pannulappuihin; yritän kuluttaa niihin tiettyjä langanloppuja, mutta niiä jämiä riittää ja riittää.

  VastaaPoista
 4. Wspaniałe prace!!! Serdecznie pozdrawiam:))

  VastaaPoista
 5. Niin on mukavan pirteät pannulaput kuin sukatkin.

  VastaaPoista
 6. Uchwyty i skarpetki są śliczne.Pozdrawiam :)

  VastaaPoista
 7. Uchwyty i skarpetki są śliczne.Pozdrawiam :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.