Lukijat

torstai 31. maaliskuuta 2016

KalenterisukatKalenterisukkani Pia Tuonosen ohjeilla. Täytyy todeta, vielä on opettelemista näissä kirjoneuleissa. Lienee huolimattomuutta mutta minulla on vaikeuksia (välillä) kuljettaa hallitsevaa lankaa etummaisena sormella. Niinpä kuvio lanka tahtookin väliin hukkua neuleeseen. Opettelemista on myös lankojen yhtä kireällä pitämisessä.
Tunnustetaan nyt kaikki samalla. Eilen tuli radiosta luontoilta. Tikuttelin sitä kuunnellessani kärkikavennukset valmiiksi. Jonkin verran Pian blogia seuranneena uskoin tietäväni kuinka kavennukset menee. Jännityksellä avasin aamulla koneen ja huokasin helpotuksesta, kavennukset meni sukissani samoin. Saatoin hyvillä mielin päätellä langanpäät. Pian pääsen katselemaan teidän muiden kauniita tuotoksia.
Nämät on niin minun väriseni joten taidan pitää itse.Toiset sukat vaaleammin värisävyin. Nämät menee lahjakoppaan. Kiitos Pialle kauniista ohjeesta. Näitä oli kiva neuloa.Perussukkia Nallesta, koko 34.Hekin ovat tyytyväisiä kun kevät edistyy ja vedet aukeaa.


20 kommenttia:

 1. Kaikki ovat niin kauniita sukkia ja kirjoneuleisetkin näyttää huolella tehdyiltä. Juu,se taitaa olla kevät.

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia useampikin pari! Ihania!
  Kevät on enemmänkin kuin tervetullut, vaikka jo ehdin muistaa pari negatiivistäkin asiaa eli allergiat ja katupöly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs muuta sano. Nenä ja silmät vuotaa, hengitys käy hankalaksi. Piti jo Zyrteciä hakea. Keskipäivällä ei ole asiaa ulos ainakaan näin kaupungissa. Kävelylenkit on tehtävä varhain aamulla tai illalla kun on vähemmän katupölyä ilmassa.

   Poista
 3. Kauniita kirjoneuleita molemmat. Olen aamuisin nähnyt muutaman kerran joutsenpariskunnan kevätpuuhissaan.

  VastaaPoista
 4. Niistähän tuli tosi upeat sukat. Tykkään molemmista versioista.

  VastaaPoista
 5. Kauniit kalenterisukat, hienosti olet onnistunut kirjoneuleessa! Meillä ei ole vielä pölyongelmaa, kuraa sen sijaan aivan yltä kyllin. Mutta sellaistahan se on kun on k e v ä t!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniit nuo ylemmät kalenterisukat! Kauniita ovat nuo muutkin sukat, mutta ekat ovat minun makuuni. Eikä kyllä ainakaan kuvissa huomaa mitään vikaa kirjoneuleessasi, ethän vaan ole liian vaativa itsellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein huomaan etsiväni töistäni virheitä ja puutteita, vaikka käsityössä tulisikin näkyä tekijänsä kädenjälki. Teollisesti tuotetustakin usein löytyy kritiikin paikka. En kuitenkaan ole täydellisyyden tavoittelija tälläkään saralla.

   Poista
 7. Tosi kauniita sukkia! En kyllä osaa päättää kumpi versio kalenterisukista on enemmän makuuni. Molempi parempi. Ja ihana sorsakuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena. Toiset on räväkämmät, toiset taas hillitymmät. Itselleni kyllä sopisi molemmat mielialan mukaan. kuitenkin syksyisemmät värit miellyttää enemmän.

   Poista
 8. Nuo musta-kirjavat ovat kyllä todella kauniit sukat! Ihana nähdä, kuinka erilaisia sukkia kaikki ovat tehneet :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita sukkia kaikki! Tällä ohjeella saa niin monenlaisia sukkia neulottua. Ihanaa kun kevät tulee tai onhan se jo täällä:)

  VastaaPoista
 10. Ihastuin ylempiin sukkiisi. Taidanpa joskus tehdä mustapohjaiset sukat. Musta väri näyttää antavan hienon kontrastin kirkkaimmille väreille.

  VastaaPoista
 11. Ihastuin ylempiin sukkiisi. Taidanpa joskus tehdä mustapohjaiset sukat. Musta väri näyttää antavan hienon kontrastin kirkkaimmille väreille.

  VastaaPoista
 12. Kauniit ovat sukkasi. Minun sukat valmistuivat tänään...

  VastaaPoista
 13. Kauniita sukkia! Minustakin kirjoneuleesi näyttää hyvältä! =)

  VastaaPoista
 14. Niin kauniit sukat ja kahdet koukeroiset vieläpä. Sorsat ovat hauskat polskuttelemassa, pian pääsemme mekin. Herkät kuvat, olet siinäkin taitava.

  VastaaPoista
 15. Onpas jo iso läjä sorsia!
  Minä olen nähnyt vasta jonkun hassun jossain :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.