Lukijat

lauantai 5. maaliskuuta 2016

RokkikukkojaUusimmassa Suuri Käsityölehdessä oli hauskan pääsiäiskukkopannulapun ohje. Oitis käänsin lankakorini ylösalaisin. Ei löytynyt kirkkaan keltaista, ei oranssia. Näillä väreillä mentiin koska en halunnut tämän työn vuoksi ostaa kyseisiä värejä. Ei siis tullut pääsiäsikukko, tuli rokkikukko Pate :)
Ei liioin tullut pannulappu, sillä tämä malli täytyy asetella käteen jollei tahdo näppien palavan. Ei siis sovi minulle kyseiseen tarkoitukseen. Tehän tiedätte kiireen kun pullat on viittä vaille palaneet: " Voi pirskatti ny ne palaa. " Siinä ei ehdi katsella kuinka lapun käteensä asettelee.. Näistä tuli siis köksään pääsiäiskoristeita, kivoja sellaisia kylläkin.Pate sai kaverin, sen nimi on Eppu :)Kaapista kaivoin yli kymmenen vuotta vanhan kalalankakerän lopun. Tarkoituksena saada sekin kulkemasta. 


Virkkasin tyynyn päällisen.  Langasta tulee vielä toinenkin, kun saan joku kerta taas inspiraation.Takapuoli vain tälläistä ruutua.

Jos ottaisin vaihteeksi puikot käteeen, virkkaamisesta kipeytyy ranteet senverran jotta paras toppuuttaa joksikin aikaa.

8 kommenttia:

 1. Kivasti Pate ja Eetu piristävät keittiötä, vaikkeivät sormia suojaisikaan pullapeltiä uunista ottaessa. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan samoihin ajatuksiin kukkolappusten käytännöllisyydestä tulin kun selailin lehteä. Mutta kivat koristeet niistä kyllä tulee. Pitänee kaivella lankakoppaa niin ehtivät valmistua vielä pääsiäiseksi!

  VastaaPoista
 3. Onpa makeet Rokkikukot! Virkattu tyynynpäällinen on ylihieno.

  VastaaPoista
 4. Ihania rokkikukkoja sekä kaunis tyynyn päällinen.

  VastaaPoista
 5. Oivallista langankulutusta!
  Rokkikukolla sulat pöllyää. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.