Lukijat

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Laukku syö silmätkin

Laukkussani kulkee jos jonkinlaista tarpeellista ja tarpeetontakin tavaraa. Hiljattain kaivelin käsföskästäni aurinkolaseja kaiken " roinan " seasta. Aikani tuskaisesti kaiveltuani sain lasit käsiini ilman toista aisaa.Virkkasin oitis tälläisen pussukan aurinkolaseille. Nyt ei sangat sojota eri suuntiin, pysyy toivottavasti ehjänäkin. Kuten kuvasta näkyy, mielikuvituksen puutetta oli ja on liikkeellä :D Mutta kyllä se virkansa täyttää tuollaisenakin. Kissan malli on jostain netin syövereistä joskus etsitty.

15 kommenttia:

 1. Pussukka näyttää hyvältä; erityisesti kissakuvio :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pussukka kaunis pöytäliina ja kukkanen:)

  VastaaPoista
 3. Näppärä ja kompakti pussukka.

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset pussukat ovat hyviä monien pikkutavaroiden säilytykseen. Minullakin on virkattu pussi varasilmälasien kuljettamiseen. Minä kun en pärjää ollenkaan ilman laseja ja pelottaa että mökillä tms. paikassa pitemmän oleskelun aikana tulee joku haaveri ja rikkoo silmälasit, niin kuljetan vanhoja laseja varalaseina siiinä pussissa. Lienenkö turhan varovainenkin, mutta kerran ovat olleet tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, silmälaseja tarvin tarkempaa työtä tehdessä tai lukiessa. Aina on kahdet mukana olen taitava hukkaamaan laseja, puhumattakaan siitä kuinka monet olen tallonut tai köllötellyt rikki.

   Poista
 5. Tuollaiset pussukat ovat hyviä monien pikkutavaroiden säilytykseen. Minullakin on virkattu pussi varasilmälasien kuljettamiseen. Minä kun en pärjää ollenkaan ilman laseja ja pelottaa että mökillä tms. paikassa pitemmän oleskelun aikana tulee joku haaveri ja rikkoo silmälasit, niin kuljetan vanhoja laseja varalaseina siiinä pussissa. Lienenkö turhan varovainenkin, mutta kerran ovat olleet tarpeen.

  VastaaPoista
 6. Hei Sinikka täälä ollaan vastavierailulla.☺
  Onpa nätti aurinkolasikotelo ja liina niin tutun näköinen. Olen joskus tehnyt samanlaisen, mutta vähän pienemmän .
  Hyvää loppuviikkoa ♫☺

  VastaaPoista
 7. Tuollanen pussukka on tosi kätevä, siellä lasit kestää hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
 8. Tuohon kauniiseen liinaan minä silmäni iskin. Kyllä ne lasit jotain suojaa kaipaavat. Minä ostin tuossa keväällä Lidlistä kahdet aurinkolasit kun halvalla sai. En niin kovin montaa kertaa kerinnyt käyttämään. Säilytin kotona tuossa takkahuoneen kukkalaudalla, ettei missään puristuksissa. Viimeviikolla ikkunia pestessä siirtelin tavaroita pois ikkunan edestä, niin huomasin että toiset lasit ovat sitten virattomat. Ihan itekseen oli se kehys haljennut ja liimaaminenkaan ei varmaan olisi auttanut. Sanoin pojalle että vie heti roskikseen pois silmistä ettei harmita enempää.

  VastaaPoista
 9. Iik, no kissat ovat aina paikallaan, koristeenakin.

  VastaaPoista
 10. Todella nätti ja näppärä pussukka!!

  VastaaPoista
 11. Kiva pussi ja kauniin liinan päälle aseteltu.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.