Lukijat

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Makkarasukkia :)
Lanka: Onion Nettle Sock, puikot 2 1/2. Malli netistä:  Ullaneule Saku-sukat. Pidän tästä mallista, kaiken lisäksi helpot neuloa, onnistuu vaikka elokuvaa katsoessa kun ei tarvii koko ajan laskea mielessään.Lankana sama kuin edellisen postauksen tyttären sukissa eli Onion Nettle Sock, puikot 2 1/2.
Laitoin miehen kameran taakse, ei sitten voinut sanoa jotta sukat on rouvalla makkaralla :) 

 Meillä on mökillä vanha Rocky-sohva jonka saa levitettyä vuoteeksi. Päällinen oli jo paremmat päivänsä nähnyt. Tikkikankaat maksoi mansikoita, joten ostin alesta parisängynpeitteen ja ompelin siitä uuden päällisen sohvaan. Tuli puolet halvemmaksi.  Laaduntarkistaja tutkaili oitis kelpuuttaako hän uuden kankaan. Hyvältä vaikuttaa, tuoksu vain ei ole tuttuEn oikein pidä uudistuksista, mutta olkoon menneeksi tällä kertaa

Kirjava on siis se vanha ja harmaa uusi. Kuvan väri näyttää vaaleammalta kuin todellisuudessa on. Hyvä tuli peitteestä vaikka en kuvaa huomannutkaan ottaa.Oikein hyvää alkavaa kesäkuuta. Toivottavasti löydätte blogiini vaikka blogilista lopettaakin.

6 kommenttia:

 1. ♥niin kivoja sukkia! Mukavaa kesän alkua!

  VastaaPoista
 2. Kivoja sukkia! Meidänkään vanha herra ei yhtään tykkää muutoksista.

  VastaaPoista
 3. Kivoja sukkia! Meidänkään vanha herra ei yhtään tykkää muutoksista.

  VastaaPoista
 4. Hieoja sukkia yllä ja alla. :)
  Oli hyvä idea tehä pääliset päiväpeitosta! Miäkii ostan välil kirpparilta jotain, mistä saa halvemmalla sen, mitä on tekemässä, kun jos ostais kangaskaupasta.

  VastaaPoista
 5. Kauniita sukkia. Varsinkin siniset on kivat. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.