Lukijat

maanantai 17. elokuuta 2015

VihdoinkinJakun ohje : Suuri Käsityö 4/2015. Lanka Novita Kartano, kulutus aika tarkkaan 500g, koukku 3.

Alkuperäisestä ohjeesta tässä ei tosin ole kuin kuvion malli. Jakkuun en löytänyt kotoa oikean väristä nappia, hankin kunhan on muutakin asiaa kangasliikkeeseen tai niille kulmilla. 

                                       

   
                                            
Jo pian aloitettuani hartiat jumitti eikä virkkaamisesta tullut mitään. Kierros pari silloin tällöin. Koska olin vakaasti päättänyt etten uutta työtä aloita ennenkuin tämä on valmis, en myös aloittanut. Olen tyytyväinen lopputulokseen, jakusta tuli juuri sellainen kuin halusin. Eli suora malliltaan ja yksinkertainen. Tämä vuodenaika on parasta, saa hamstrata talven varalle ruokaa kuin orava. Joskin orava ei taida aina löytää varastojaan, minä sensijaan löydän kaikki varastoni :) - jos ruoasta on kysymys.

4 kommenttia:

 1. On tosi kaunis jakku. Meillä ei ole vielä viinimarjat kypsiä, että pääsis mehustaan. Mustikatkin mettässä on osaksi raakoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä alkaa mustikka-aika olla pian takanapäin. Punaiset poimin jo pensaista ja mustia hieman ylimmiltä oksilta herukkahilloa varten. Ensi viikonloppuna voi jo loputkin mustat kerätä mehustusta varten.

   Poista
 2. Yksinkertaisen kaunis jakku :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.