Lukijat

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Aurinkoista maanantaita, tennarisukat ymTennarisukat, ohje Taina Anttila täältä (Ravelry) . Lankana kerän loppu tyttären vuosia sitten Saksasta tuomasta puuvillalangasta, mikä lie. Lankaa jäi nöttönen josta ei mitään kummempaa olisi saanut aikaiseksi, joten neuloin lopusta tiskirätin. Sukat on testattukin ja hyviksi havaittu.
Nirkkoreunaiset tavissukat itselleni yösukiksi. Nyt niitä ei tosin tarvita, mutta tulee se syksykin takuuvarmasti tänäkin vuonna. Olen laiska säätelemään kameraani, niin nämätkin näyttää valjuilta auringon valossa.
Kaivoin kaapistani loput valkoiset 7 veljestä ja Nalle langan loput värikattilaan. Lepänlehdillä värjättyjä aluna puretuksella. Jänskä juttu että esim. oikeanpuoleinen lanka on samaa 7 veikkaa kuin keskellä oleva ruskea. Vaikuttiko se että lepänlehdet on kerätty eri ikäisistä puista? Vaiko se että toisen satsin liotin yön yli ? Vaiko molemmat ? En mie näistä ymmärrä enenmpää kuin sika hopealusikasta. Miten vain tykkään näistä väreistä.


Tänä kesänä tarhakurjenpolvessa on syvemmät värit kuin aikaisempina vuosina.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, näistä tuli kovasti mieleisiäni lyhyine varsineen.

   Poista
 2. Aivan ihania nuo lehdillä värjätyt langat...jospa saisin itsekkin kokeiltua tänä kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Ihanaa kun joku muukin tykkää kuin minä.

   Poista
 3. Ihanat suka ja kauniit värjätt langat:)

  VastaaPoista
 4. Kivoja sukkia, varsinkin nuo tennarisukat! Olen nyt niiiiin tykästynyt sellaisiin, kun samantapaiset itsellekin väsäsin. Tarvii niitä yösukkia joku muuten kesälläkin, nimittäin viime yönäkin Stepistä tehdyt sukat lämmittivät jalkojani mukavasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tarttee ainakin jos on huono verenkierto jaloissa. Joku sanoi että hänen jalkojansa särkee kylmällä, mutta myös jos on oikein lämmintä. Siihenkin vaivaan villasukat on oiva apu.

   Poista
 5. Hi, I love your craft, is beauty, I love a colors, I follow your blog, hugs from Brazil.
  Visit my blog - Tita Carré - free patterns crochet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I'm glad that you visited my blog.

   Poista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.