Lukijat

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

EilatMalli: Arkimamman Arkiralli blogista . Lankana 7-veljestä yksinkertaisena. Kahdeksalla mallikerralla sain tossut kokoa 38. Neulos aina oikein neuletta. Olen iloinen että bongasin tämän vanhan tossumallin. Näistä tulee ihanan pehmeät kun sisäpuolelle jää viiden silmukan langanjuoksut.

Lauantaina vietimme Suomen virallista luontopäivää metsässä puolukoita poimien. 25 litraa saimme puhtaita marjoja. Ihan kivasti. Puolukkapaikka vain oli hakusessa, niissä paikoissa missä edellisvuosina on ollut puolukkaa ei nyt ollut lainkaan. Taas minun "marikkovaistoni" neuvoi oivan marjamaan, onneksemme. Illalla muut viettivät Venetsialaisia ampuen raketteja. Me ukon kanssa olimme niin päivän touhuista väsyneitä että saunan jälkeen lueskelimme hetken ja laitoimme aikaisin nukkumaan.

Amppelimasikkakin kukkii vieläKukahan nämätkin kukkapenkit putsaisi. Aina on mukamas mökillä niin paljon olevinaan kaikenlaista muuta puuhaa että nämät saa rehoittaa oman onnensa nojassa.Mummin mussukka sai myös körttisukatTänään kävimme sieniä etsimässä. Muutaman kanttarellin löysimme, suppilovahveroita ei vielä näkynyt. Mökkipihassa kasvoi tälläisiä enemmänkin. Hauskan näköisiä, tuskin kuitenkaan syötäviä. Nyt oikaisen sohvalle tutkailemaan mielenkiinnolla sienikirjaa. Jos tällekin nimi löytyisi.

13 kommenttia:

 1. Aivan ihanat Eilat ja nätin malliset♥

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat tossut.
  En muista tuollaisia nähneenikään.
  Näyttää niin lämpöisiltäkin :)
  Mukavaa syyskuuta ♥

  VastaaPoista
 3. Noilla tosuilla passaa töpsytellä kylmillä lattioilla. Tossujen tekemiseksi se meni minullakin. Ihmettelin kun kissanpissan haju ottaa koko ajan nokkaan, vaikka kuinka siivoilis nurkkia. Eipä ihmekkään, kun huomasin että toinen tossu on merkattu ja kunnolla. Lattiat alkaa jo olla niin kylmiä, ettei auta kuin ruveta tekemään uusia tossuja :)

  VastaaPoista
 4. Ovatpa nätit tossut! Minun ei puolukkaan kannata lähteä, kun en marjoja lehdistä ja mättäistä erota, puna-vihersokeus...

  VastaaPoista
 5. Kuniit ja varmaan lämpimät tossut. Körttisukatkin ovat kauniit,varsinkin kun ne on neulottu iloisella sinisellä langalla.Aikamoisia karvahattuja mökkipihalla kasvaa.

  VastaaPoista
 6. Yhdet tuollaiset tossut minäkin olen joskus tehnyt, Famulta aikanaan ohjeen otin.
  Kauniit nuo Körttisukat! Nekin ovat olleet minulla suunnitelmissa vaikka kuinka kauan. Jokohan nyt Sukkasadossa ne saisin neulottua. =)

  VastaaPoista
 7. Ihanat tossut. Täytynee käydä kurkkimassa tuota ohjetta..
  Ihanat körttisukat.. =))

  VastaaPoista
 8. Purkkiperheeni jäsenet kiittää kehuista :)

  VastaaPoista
 9. Teillähän olikin hyvä marikko kun noin paljon saitte.

  VastaaPoista
 10. Hienoa, kun puolukka tuli noin hyvin.
  Ja miten kivoja neuleita.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.