Lukijat

tiistai 15. elokuuta 2017

Ethereal Bliss pitsihuivi


Malli : Ethereal Bliss-huivi, DROPS 159-31. Lanka Filcolana arwetta classic väri 268, puikot 3 1/2, langankulutus vajaat kolme kerää, korkeus 70cm ja pituus 2m kevyesti pingotettuna.

Tämä huivi on ollut mietintämyssyn alla. Joskus katselin ohjetta, näytti niin sekavalta kahdenkin lukukerran jälkeen. Eräänä päivänä katselin kirjanmerkkilistaani. Sieltä putkahti ohje esille. Aloinpa googlettamaan olisiko joku neulonut tämän ja mitä mieltä on ohjeesta.

 Googlettaminen kannatti, muuten olisi ehkä jäänyt tekemättä. Löysin youtubesta villasukkamurmelin neulepodcastin . Hän oli neulonut vaikka kuinka monta huivia tällä mallilla. Mikä parasta häneltä löytyi oiva idea kuvioiden seuraamiseen. Mikä helpotti suunnattomasti mallikertojen seuraamista ( hmmm, miksen ole tuota keksinyt ). 

 Hän kylläkin mainitsi langan kulutukseksi  neljä kerää. Minulta jäin kolmannesta kerästä pieni nyppylä jäljelle eli nippanappa riitti kolme.

 Vuoden sisällä on niin monta pyöreitä täyttävää, ei ole varmaa ettenkö innostuisi toisenkin tekemään. Mukavaa neulottavaa kun koko ajan tapahtuu jotain.

Väri on tumma violetti, kuvassa näyttää vaaleammalta. Laiskamato jyllää, heitin vain taulunpäälle kuvanoton ajaksi :)


Lauantaina kävimme tyttären kanssa Iittalan vanhalla kansakoululla Naivistit näyttelyssä. Paljon "silmänruokaa". Ihana miljöö lasimuseoineen kaikkineen. Kannattaa poiketa, avoinna 20.8.-17 saakka.
 Kuviakin tuli otettua. Ymmärrykseni mukaan yksityiskäyttöön sai kuvata yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Joten kuvia sieltä ette nyt näe.


6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis huivi. Mukava, jos aina olisi valmiina joku työ minkä voisi lahjapakettiin laittaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi. Panen harkintaan. Itse etsiskelen täällä juuri huiviohjetta..

  VastaaPoista
 3. Todellinen kaunotar tuo huivi ja väri on aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Ei ole puuduttavaa aina oikeassa ja pelkkää oikeaa 😀

  VastaaPoista
 5. Että osaakin olla upea huivi! Minulla on yksi vyyhti keväällä lanka-alesta ostettua ohutta huivilankaa, pitääpä tutkia, riittäiskö se tuollaiseen.
  Iittalan naivistinäyttelyssä olen joskus onnistunut käymään ja haaveilen taas joskus käyväni, mutta täältä asti ei tule asiasta tehden lähdettyä, pitäisi sattua jonkun muun matkan yhteyteen.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis huivi ja niin tasaisen varmaa käsialaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.