Lukijat

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kissimirrit ja uuden opettelua

Jo taas aikaa vierähtikin. Kevät keikkuen tulevi. Tuoden tullessaan mökkeilyt, kevätsiivoukset ym. Jotain sentään olen ehtinyt neuloa yön pikkutunneilla.
Lumi Karmitsan Kissimirri-sukat on jonkin aikaa olleet tekolistalla. Vihdoin viimein sain tehtyä. Tosin en itselleni vaan lahjaksi.


Malli kirjasta: Lumi Karmitsa Villit vanttuut & vallattomat villasukat. Lankana minulla oli  Austermann Step classic. Luonnonvalkoista kuluin kutakuinkin 50g, tummanharmaata hieman enemmän. Koko 36-37.
 Alkuperäisessä ohjeessa oli lankana Dropsin Fabel. Valitsin kuitenkin ohjeesta poiketen Step:n, joka on vain hieman ohuempaa kuin Fabel. 
 Hieman ärsyynnyin kuviosaa neuloessani. Millään ei meinannut luonnistua nro 3 puikoilla neulominen näin ohuesta langasta. Ne vaan tuntui liian paksuilta.
 Ensimmäiseen sukkaan tein kiilakavennukset mustalla kuten ohjeessakin. Se tökki silmääni niin pahasti että purin.  Vuorottelin jatkossa mustalla ja valkoisella, se näyttääkin paremmalta.


Näissä lankana: Fabel long print. Koko 38 ja puikot 2 1/2. 
Ensimmäistä kertaa koskaan kokeilin tehdä tiimalasi kantapäätä. En nyt ole varma tuliko tehtyä oikein. Jotenkin on kutina ettei. Kertokaa se minulle, osasinko vaiko enkö? miltä näyttää?

Toivotan kaikille oikein miellyttävää ja rauhallista pääsiäistä!

12 kommenttia:

 1. Olen myös katsellut noita kissimirrejä sillä silmällä, jotta jossain vaiheessa mallin toteutan. Kauniit kisut tuli. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kissimirrisukat! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit kissasukat! Kyllä noilla kelpaa sisällä tepsutella. En ainakaan minä voisi piilottaa niitä kengän sisään :)
  Toivottavasti Pääsiäinen sujui leppoisasti. Kiitos käynnistä blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisasti sujui. Niinpä, mekon tai legginsien kanssa niin näkyy kisulitkin.

   Poista
 5. Ihkat kisusukat. Noissa oli varmasti tekemistä =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yllättävän jouhevasti sujui. Ainoastaan pitkät langanjuoksut tuotti hieman päänvaivaa.

   Poista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.