Lukijat

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Vauvan asusteita


Malli: Drops. Alkuperäinen malli neulottu Cameliasta joka on poistunut markkinoilta. Lankana minulla oli: Hjertegarn Exclusive Alpaca. Lankaa tähän settiin meni valkoista vajaat neljä kerää ja värillisiä vajaa kerä kutakin. Koko: 2-vuotiaalle. (Nähtäväksi jää sopiiko ens vuoden kevääseen saakka.) Puikot: nro 3.
 Tykästyin todella tähän lankaan. Hieman rouheampaa kuin esim. Dropsin Alpaca. Neuletuntuma on miellyttävä ja vaikka en kostuttanut neuletta pinta näyttää siedettävän siloselta. Ullaneuleesta löytyy lanka-arvostelu tästä, mikäli kiinnostaa.
Myssyn alareunan taitoksen kiinnitin neuloen. Puseron mallissa oli takana nappihalkio. Jätin sen pois. Tein muutaman kierroksen korkeamman kaula-aukon sekä takakappaleen niskasilmukat jätin lepäämään kaksi kierrosta ennen olkapäiden päättelyä. Lisäksi tein kaula-aukkoon joustavan päättelyn josta ohjevideo täällä.


Maanantaina malli oli käymässä. En kuitenkaan koettanut päähän koska tupsut ei olleet vielä paikallaan. Koetin nyt tähän "mallinkorvikkeeseen" kuinka asettuisi päähän. Ei hassumpi, vai mitä.
Nyt on Sakulle lämmintä ensi syksyksi.

Vielä jos villahousutkin joskus ....


Sinistä on vajaat kaksi jäljellä. Todennäköisesti joudun hakemaan yhden 50g kerän lisää. Villikset valmistunee .... joskus.


Emil vietti viikonlopun mummon ja ukon luona. Sunnuntaina käpyteltiin hänen tädilleen kylään. Hänen tätinsä oli tehnyt pienistä hamahelmistä minulle kaksi Marimekko magneettia. Itselleen hän oli tehnyt kukkakeppejä. Orvokki tahtoi mukaani, joten naukaisin itselleni :)


Emilin kissat tervehtii teitä kaikkia ja toivottelee hyvää alkavaa maaliskuuta 

7 kommenttia:

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.