Lukijat

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Vauvan asusteitaEdellisiin vauvan neuleisiin täydennystä. Myssy neulottu Novitan ohjeella. Sukat ja lapaset silmämääräisesti samalla pitsineuleella kuin villatakki.

Lapasissa ja sukissa 2 puikolla 10s ja 2 puikolla 11s, niin kuvio sopii, ennen joustinneuletta kavensin 2 s, jokaiselle puikolle jää 10s.

Tässä mallineuleen ohjetta
Jos neulot pyörönä:
1 krs: 2 s nurin, lk, ylivetokavennus, 1 o, 2 o yhteen, lk, toista kierros loppuun.
2 krs: nurjat nurin (2s) ja lk+oikeat oikein.
3 krs: 2 s nurin, 1 o, lk, 1 s neulomatta 2 o yhteen neulomaton vedetään neulottujen yhteenneulottujen yli, lk, 1 o, toista koko kierros.
4 krs: samoin kuin 2 kierros.

Jos neulot tasona neulo silloin muuten samoin mutta nurjalla puolella 2 o ja 5 nurin (oikeat s+ lk)Sain ystävänpäivä kortin mukana vesikristalleja (vesihelmiä). Uusi tuttavuus joten kippasin vähän heti kylmään veteen ja jännityksellä odotin mitä tapahtuu. Pienet pallerot turposi vedessä ison helmen kokoisiksi hyytelöpalloiksi. Kivan näköisiä esim kattauksen koristeena. Luin jostain että pieni lapsi oli laittanut tälläisen palleron nenäänsä, jossa se oli edelleen turvonnut. Lääkäri olikin joutunut nyppimään sen pieninä palasina pois. Joten nämät ei sovi perheeseen jossa on pieniä lapsia. He kun keksii muutenkin tunkea kaiken milloin suuhun, nenään tai korviin.Keskiviikkopäivän terveisin Viiru sekä emäntänsä

5 kommenttia:

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.