Lukijat

tiistai 9. helmikuuta 2016

Liun laun laskiaista

Ei liu´uta eikä lasketa, vesisuksi keli. Edellisen postauksen villatakille kaveriksi housut. Näissä lankana Viking Merino Soft, puikot nro 3. Eri lanka kuin takissa, koostumus ja paksuus kuitenkin sama. Malli löytyy Kauneimmat Lasten Neuleet 2010, nro 1. Takkiin ei ole ohjetta kerrottavana, katselin mittasuhteita eri paikoista.

Olen tosissani opiskellut muovien kierrätyksestä, kun saimme tuohon muutaman kilometrin päähän kierrätyspisteen. Voi mahoton kuinka paljon sitä tuleekaan. Nyt sen oikein tajuaa kun kerää parin viikon leipäpussit, margariinirasiat, pullot ja muut putelit yhteen. Kuinkas muut? Miten teillä kotitalousmuovien kierrätys sujuu vai onko kierrätyspisteet liian kaukana?

9 kommenttia:

 1. Kauniit olit kutonut! Aivan järkytyin, kun tässä yhtenä iltana näytettiin merestä kuvia, miten paljon siellä oli muovia!!! Meillä ei ole vielä muovinkeräystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin myös, nyt viimeistään jää merikalat syömättä.

   Poista
 2. Nätit neulomuksesta. Muovinkeräys puuttuu vielä, mutta jahka tulee niin tarttee ruveta kajittelemaan. Kieltämättä muovia tulee paljon.

  VastaaPoista
 3. Söpöt housut! Meillä on energiajae -roska-astia, jonne muovit pääosin menevät. Energiajätettä on meillä kierrätetty noin parikymmentä vuotta. Jäteastiat löytyvät sekä kerros-, rivi- ja omakotitaloista, joten kauas niitä ei tarvitse viedä.

  VastaaPoista
 4. Tosi suloset housut, nuo lasten neuleet on aina niin ihania.
  meillä on kierrätys paikka liian kaukana, tosin lehdet, patterit ja lasit viemme muutaman kerran vuodessa.

  VastaaPoista
 5. Söpöt pöksyt!
  Meilläkään ei ole vielä muovin keräystä.

  VastaaPoista
 6. Kauniit pöksyt, niinkuin tuo siihen kuuluva takkikin. Onnea odotukseen.
  Mukavaa ystävänpäivää =))

  VastaaPoista
 7. Bardzo ładne spodnie.Ja mam koło domu kosz na plastiki.Serdecznie pozdrawiam.

  VastaaPoista
 8. En ole perehtynyt vielä että onko kaupungissa muovin keräyspistettä. Jos on niin eipä tuohon roskikseen paljon enää tulekaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.