Lukijat

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Virkattuja liinoja

Kisoja katsellessa tehtyäMalli: Diana 2009 / 10. Lanka: Kotiväki. Koukku 2 1/2. Halkaisija 28 cm.
En viitsinyt pingotella näitä vaan höyryttelin kevyesti. Olisihan ne kauniimpia katsella jos olisin pingottanut.Malli: Filethäkeln 2011 / 24. Lanka: Kotiväki Huvila. Koukku: 2 1/2. Halkaisija 63 cm. Lankaa kului hieman toista kerää.
En ymmärrä saksan kieltä. Yhden lauseen sentään opin aikanaan serkkutytöltä kun hän keskikoulussa luki saksaa. Lehdessä on selkeät piirrokset jotein ei tarvi kieltä osatakaan. Ai niin se oppimani lause :) Ich liebe dich. Se kertookin  kuinka tykkään tästä liinasta.Lopuksi edellisen liinan mallilla tynkä tuuki. Korissani oli kirkkaan vihreää Kotiväkeä vajaa kerä. En erityisemmin pidä väristä, joten tein pois kuleksimasta. Tiesin ettei lanka kyseiseen malliin riitä, mutta ajattelin kuitenkin tehdä sen minkä riittää. Parvekkeen pöydällä ei värikään " töki silmiin ". Sellainen se nyt si on.

15 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit liinat olet tehnyt ja ihan tuosta vaan. Minä en varmasti ikimaailmassa osaisi virkata tuollaista jälkeä. Taitaa olla parasta että pysyttelenkin vaan edelleen pylväissä, kiinteissä silmukoissa ja suorissa riveissä.

    VastaaPoista
  2. Sulla onkin täällä blogissasi ihania käsitöitä <3 Hyvää syksyä sinulle :)

    - Ronja -

    http://valokuvauksellinen.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.