Lukijat

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Paraphernalia-sukat


Tyttärellä on huomenna synttärit. Vein hänelle Kannan ja sukat lahjaksi. Ei palele kesävarpaat :) Onnea vielä kerran 36-vuotiaalle!Paraphernalia-sukat, Tainan kaunis malli (ravelry, ilmainen). Lanka: Onion Nettle Sock, puikot 2 1/2.
Senverran muutin mallia että tein keskikuvioon kolmen sijasta kaksi pikkupalmikkoa ja nauhakavennuksesta kun en pidä,  kärkeen tuli sädekavennus. Palmikot tein peilikuvaksi, kun sitten googletin huomasin että aika monet oli tehnyt ne kääntyviksi samaan suuntaan. En tiedä kuinka ohjeen tekijä on tarkoittanut, näissä nyt kuitenkin tällä tapaa.
Yläkuvassa väri näkyy oikeana. Alimmaisessa en huomannut ottaa salamaa pois käytöstä, niinpä kuvio ei erotu kunnolla. Lisäksi tyttären jalka oli siteessä joten kuvio näyttää kuin vedättäisi pahasti.

Mökillä raparperit oli ottanut pikku spurtit, viikon päästä saankin tehdä jo ensimmäiset raparperipiiraat. Pikarililjat, narsissit, helmililjat, esikot, vuorenkilvet ym kukkivat. Ei vain tullut kuvattua, kukkakuvia kun on matkan varrella kertynyt ehkä liikaakin. Lauantaille oli luvattu sadetta joten päätimme tulla kaupunkiin. Illalla kierrettiin museossa ja lopuksi jänskätettiin Euroviisuja. Veikkauksetkin meni alkupään osalta nappiin. Pidin kovasti Kreikan vahvasta tulkinnasta, samoin kuin Montenegron kappaleesta, olisin suonut heille paremmat sijoitukset.

Kiitos ihanista kommenteista ja suloista suvea


4 kommenttia:

  1. Ihan hyvä kuva tuli, mutta kuvio tosiaan on oikeasti nätimpi kuin tuo antaa ymmärtää. Laitoin heti sukat jalkaan :)

    VastaaPoista
  2. On konstikkaan näköiset sukat. Minä en edes osaa lausua tuota hienoa nimeä saatikka sitten ruveta noita neulomaan. Kauniit ovat sukat ja niin varmasti kukkamaasikin. Ai että rupesikin tekemään raparperipiirakkaa mieli kun sen tuossa mainitsit. Täytyy varmaan mennä iltahämärissä naapuriin pihistämään parit varret.....

    VastaaPoista
  3. Tuo on todella kaunis malli. On ollut minullakin toteuttamislistalla.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.