Lukijat

maanantai 9. helmikuuta 2015

Virkkasin värkkäsinMuutamalle ystävälleni virkkasin lasinaluset. Minusta malli oli niin sopiva juuri ystävänpäiväksi lähetettäväksi. Muodostuuhan kuviosta sydän.
Ohjetta ei näihin ole. Näin jossain joku aika sitten kuvan, muistin varaisesti yritin tehdä samanlaiset. Tuliko, sitä en tiedä kun en jaksa muistaa missä kuva oli. Ei oo vanhaksi tulemista. Lankana Kartano, langankulutus 12 lappuun yhteensä 70g.Mukaan tein 3D-kortit serkulleni, joka usein ilahduttaa minua soitollaan hersyvine nauruineen muistaen aina kysyä: "Sinikka, mitä sinulle nyt kuuluu? " Toinen lähtee nuoruudenystävälleni jonka kanssa yhteys on säilynyt siitäkin huolimatta vaikka elämä on heitellyt meidät kauas toisistamme ja jonka kanssa kerran tai kaksi kuukaudessa pidämme "perjantai porinat". Nyt tosin puhelimen välityksellä pitkän välimatkan takia. Viimeiset kaksi entisille työkavereilleni, joista tuli hyviä ystäviä elämäni tielle.
Saatoin laittaa kuvat koska heistä tuskin kukaan eksyy tänne.Neuloin Zitron Kokon langasta Heidi Alanderin Nurmilintu huivin (ilmaismalli ravelry). Jatkoin mallia aina niin kauan kunnes puikolla oli 151 s ja aloitin pitsineuleen. Näin huivista tuli hieman alkuperäistä mallia pidempi. Ja mikä parasta sain kulutettua kaiken varastossani olleem Kokon langan, eli 110g.

9 kommenttia:

 1. Kivoja askarteluja ja nättejä sukkia aikaisemmas postauksessa.

  VastaaPoista
 2. Ihania lasinalusia varsinkin ystävänpäiväksi :) Täytyy ottaa malli tuosta kuvasta talteen ja virkata itsekin.

  Todella kaunis on huivikin. Ihania 3d-kortteja...itselläni ei kärsivällisyys riitä näihin kortteihin, mutta ihailen aina muiden tekemiä.

  VastaaPoista
 3. Wspaniałe prace!!! Podkładki przecudne!!! Bardzo ładne kolorki!!!
  Serdecznie pozdrawiam:))

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava tuo nurmilintu huivi. lasinaluset ovat kiva lahja. Minäkin olen joskus niitä tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Nurmilintu on tosi nätti samoin lasinaluset. Ystäviä kannattaa aina ilahduttaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanat ystävänpäivä muistamiset.
  Nurmilintu on kaunis huivi.

  VastaaPoista
 7. Kauniita muistamisia ja kaunis Nurmilintu!

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi tuo Nurmilintu, minullakin on sen ohje ollut pitkään odottamassa aloitusta. Ihania sydämellisiä lasinalustoja, täytyypä yrittää tiirata kuvasta ja kokeilla tehdä samanlaisia...

  VastaaPoista
 9. Upean mallinen huivi, kauniit lasinaluset ja niin somat kortit♡

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.