Lukijat

perjantai 7. marraskuuta 2014

Tulikin sitten örkit

Pikkumies juosta hipsuttelee sisällä paljain jaloin. Meillä on jatkuva " kädenvääntö " pidentäänkö sukkia sisällä vai ei. Kesällä voi tepastella paljain varpain. Näin jo kylmällä säällä olisi hyvä olla sukat sisälläkin, meillä kun ei lattiat ole kovin lämpöiset. Jospa mummin pikku Ninja suostuisi laittamaan nämät jalkaansa seuraavalla kerralla käydessään. Onpahan ainakin lempihahmo sukissa ... tai ainakin jonkinmoinen örkki. Voi olla että hieno suunnitelmani ei toteudukaan :)Lankana tummanvihreä Maija ja joitain sekalaisia langanpätkiä, puikot nro 3, koko 30.Minulle päällekirjailu on vastenmielistä, enkä millään saa sellaista jälkeä että silmääni miellyttäisi. Nämätkin on kovanonnen kirjailut. Katselin Yle Teemalta Kuninkaitten jäljillä dokumenttia Kaarle XII:sta ajoilta. Paneuduin niin ohjelmaan että tein Mutanttikilpikonnan väärin päin, eli katsomaan käyttäjästään poispäin. Voi elämän kevät ja niinkuin muka olin tekevinäni toisinpäin. Melkein kokonaan ehdin tehdä ennekuin huomasin asian. Purkamisessa menikin sitten tovi jos toinenkin. Mutta siinä ne nyt on " kovanonnen lapset " Leonardo ja Rafaello.Miesten sukat kokoa 43. Lankana Zauberball Crazy Schoppelwolle, puikot nro 3.
Tämä lanka olikin minulle uusi tuttavuus, miellyttävä neuloa. Liukuvärjätyissä langoissa koetan saada raidat suurinpiirtein kohdalleen. Kerässä olikin kaksi solmua eikä lanka jatkunut solmun jälkeen saman värisenä. Kantapään jälkeen raidoitus onkin mitä on. Tähän tekisi mieleni sanoa kuten armas ukkoni: Aina ei voi onnistua.

Kiitos taas kommenteista, mukava että joku viitsii täälläkin käydä.

5 kommenttia:

 1. Vieläkö nämä kilpparit ovat suosiossa :) Muistan, kun olivat myös J:n suosikkeja (J on nyt 27). Kirjailujälki näyttää ihan hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Olisikohan samoin kuin vaatetuksessa eli tulevat muotiin n. 20 vuoden sykleissä. Kaupat ainakin on väärällään Turtles kamaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja lämpimiä sukkia nyt niitä tarvitaan :)

  VastaaPoista
 4. Nythän on hiljattain ilmestynyt jotain Turtles-elokuvia. Oliskohan niitten vuoksi Turtlesit pinnalla. Kivat sukat, eiköhän Emilille kelpaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.