Lukijat

lauantai 17. toukokuuta 2014

Liliopsida tuplana


Malli: Liliopsida, Heidi Alander (ilmainen ravelry). Lanka: Zitron Trekking pro Natura, kulutus 98g. Koko 120 x 51 cm. Puikot: 3 ½. Aloitin kuvion aikaisemmin kuin alkuperäisessä mallissa. Arvioin langan menekin hieman pieleen ja niin jouduin jättämään reunakuviosta muutaman kierroksen pois.
Auringonpaiste saa värin näyttämään aavistuksen hailakammalta kuin on todellisuudessa.Toinen samalla mallilla ja ihan mallin mukaan tehty huivi. Tässä lankana viininpunainen Zitron Kokon, koko 120 x 50 cm. 

   Kasvimaata varten olimme varanneet hevosenlantaa. Kerroin pikkuvekaralle että meillä on
lantakuorma mukana, ajattelin että pojan suusta tulisi heti : HYI! Vielä mitä. Jaa oikeeta hevosenpaskaa? - Joooo :) Ei niin kummempaa reaktiota, no maailman luonnollisin asia.
          Ei meillä mitään perunamaata ole. Kotona vain oli muutama peruna päässyt itämään. Mummin           kullalla oli mukavaa kun sai tehdä maalle, ukon pienellä avustuksella, ihan oman pottumaan.Mummuilu käy joskus, jos ei nyt ihan työstä, niin kohtuullisesta jumpasta ainakin.Näin kauniissa säässä saimme viettää lauantaipäivää.

14 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle- ihan pakko kommentoida sun huiveja. minusta ne näyttävät hienoilta ja sieltä vaikeammasta päästä!!!! Ehkäpä joskus....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä taitaa olla sieltä helpoimmasta päästä mitä noita malleja olen seurannut. Enkä tiedä rohkenenko vaikeampaa edes yrittää. Ehkä joskus ehkä ei :) Kiitos kuitenkin.

   Poista
 2. Voi että miten kauniita huiveja. Minä en nykyään jaksaisi noin ohuesta langasta neuloa, virkata kyllä !
  Hevosenlantaa, parasta lannoitetta, kokemusta on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja kesäkukille kanankakkaa niin jopas jaksavat kukkia.

   Poista
 3. Olitpas nopea kommentoinnissasi. Minä kun en saa noita kuvia ja tekstejä millään menemään niin kuin haluaisin. En vissiin osaa ja ohjelma heittelee ne kuvat ja tekstit sitten niin kuin parhaaksi näkee.
  Sinulla on kanssa kauniita huiveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivasti satuin koneelle päivityksesi aikaan.
   Yritin kanssa laittaa noita kuvia vierekkäin ja kirjoitukset sivuun. Sama ongelma kuin sinullakin, kyllästyin näpläämään ja laitoin ikävästi jonoon koko revohkan. Olen laiskanpötkeä muutenkin tämän tietotekniikan kanssa. Hyvä kun jaksoin laittaa koneelle uuden käyttöjärjestelmän kun XP:n päivitykset päättyi. Tämä Windows 8.1 vaatii totuttelemista.

   Poista
 4. Voi että on kauniita huiveja! Aivan ihania. Joo,niitten mummin kullanuppujen kanssa on joskus aikamoiset kuntoilut:)

  VastaaPoista
 5. On sulla hyvä kunto jos eilisessä helteessä jaksoit pallon perässä juosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuva on lauantailta jolloin mittarissa oli alle 20 astetta. Just ja just vanha rouva jaksoi eilen kauppaan ramppasta ja varjossa penkillä istuen katsella kun lapset leikkivät :D

   Poista
 6. Ihanat huivit! Minullakin on mielessä ryhtyä huivin tekoon, on lankoja useampaankin varastossa ja niitä pitäisi kuluttaa pois. Mutta aina vaan joku muu menee edelle. ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Matleena :) niin siinä usein käy.

  VastaaPoista
 8. Kauniita huiveja, itse virkkaan itseni uneen, enkä kehtaa sanoa että patalappuja vain väkerrän, mitään haastavampaa en jaksa, sukkia voisi kutoa, siitä on piiiiiiiiiiitkä aika kun viimeksi kudoin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.