Lukijat

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Äitienpäivän kynnyksellä

Mitään merkittävää ei ole valmistunut, keskeneräisiä on kyllä vaikka muille jakaa :) 
Tehtiinkö teilläpäin kouluaikana tälläisiä Äitienpäiväkortteja? Valmiista kortista leikattiin keskusta, kehys ohuesta pahvista joka sitten päällystettiin ohuella muovinauhalla. Muistan että tein ainakin kolmena vuonna tämän tyyliset kortit koulussa. Tuota muovinauhaa myytiin rullalla ja kekseliäät naiset virkkasi siitä mattoja, päällystivät isoja kurkkupöttejä käsityökoreiksi jne. Lieneekö enään saatavillakaan.

Tämä on ensimmäisellä luokalla tekemäni kortti. Vähän jo kellastunutkin (siitä on niin kauan) ja liimantuhruinen. Sydämet ovat tyttäreni ystävänpäivänä tuomia ylläreitä.

Tämän kortin myötä toivotan kaikille maamme Äideille, Mummuille ja Isomummuille oikein aurinkoista ja miellyttävää tulevaa Äitienpäivää.6 kommenttia:

 1. Aikoinaan tuosta muovinauhasta solmittiin pikkumattoja verkkopohjalle.Nauha leikattiin pätkiksi ja solmittiin melkein ryijyn tapaan.Värejä oli paljon saatavissa.Hyvää äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana hellyttävä ekaluokkalaisen tekemä kortti. Kiva kun on säilynyt tallessa. Suloiset sydämet. Hyvää Äitienpäivää myös Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sydämet.
  Minä päällystin tuolla muovinauhalla kurkkupurkkeja-70-luvulla :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit sydämmet.Hyvää Äitienpäivää:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kukkaset kortissasi ja sydämet ovat tietysti ihan ihania, niistä mie tykkään:)
  Miekin tein anopille vessan maton noista muovinauhoista solmimalla, liukumattomaan verkkopohjaan. Tulipas paksu matto, olis kai voinut solmia harvenpaan, mut tykkäsin et on nätimpi, kun pohjaruudukko ei näy.
  Hyvää äitienpäivää:)

  VastaaPoista
 6. ♥ oi,miten ihana kortti! ja kauniita sydämiä! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.