Lukijat

tiistai 11. helmikuuta 2014

Tikuttelua urheilun lomassa

Tähtilapaset
Lapasten malli löytyi vanhasta Novita-lehdestä 6/2003. Peukaloihin olisi kuulunut jatkaa kuviota. Mutta näin tällä kertaa. 

Sytomyssyt
Lilan Karoliina-myssyn ohje löytyy Lankapirtin blogista. Taasen selkeä hyvä ohje Matleenalta. Keltainen myssy on neulottu 4 o 1 n.
Olympialaisia tulee seurattua tiiviisti. Niinpä kuvatkin on otettu sen kummemmin asettelematta. Ei päässyt sitten Korpi "lökäpöksy-lajeista" jatkoon. Huoh! Taas on kiire TV:n ääreen. Villakoirat juoksee nurkissa vaan ei tässä nyt ehdi imurinletkua kuljetella huoneesta toiseen. Jos avais siivouskaapin oven on sekin askel eteenpäin :D

16 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit lapaset,
  Kauniita ovat nuo myssytkin,

  VastaaPoista
 2. Suloiset lapaset!!! ...ja myssyt myös.....

  VastaaPoista
 3. Kauniit tähtilapaset. Aivan ihanat. Mä varmaan olen kummallinen,kun en välitä olympialaisista hölkkäsen pöläystä! Enkä sytomyssyistä,vaikka kuinka kauniita oliskin. Jotenkin silloin syöpäleikkauksen aikana näin niitä ihmisillä osastolla ja tuli kammo. Sen jälkeen en ole niitä tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Mitäs kummallista siinä on jos ei olympialaiset kiinnosta :) Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme.
  Joistakin asioista, tilanteista, esineistä yms. monelle tulee mielleyhtymä johonkin tapahtuneeseen mitkä ei aina ole kovin miellyttäviäkään. Itse heitin viimeisen raskauteni jälkeen uuden talvitakin roskikseen. Ei sillä etteikö se mallinsa ja kokonsa puolesta olisi sopinut raskauden jälkeenkin. Vaan koska se inhotti tuoden kaikki raskauden aikaiset harmit mieleeni.

  VastaaPoista
 5. Upeat lapaset ja myssyt myös:) Olympialaisia ei valitettavasti oikein ehdi seurata kuin viikonloppuisin. Työ tuppaa haittaamaan harrastuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niis kyllä juurkaan ole tarvinnut suomalaisten puolesta jänskättää. Ehkä kiekossa.

   Poista
 6. Upeat lapaset ja myssyt. Niin tasaista ja siistiä työtä. Minulla neulominen ei oikein onnistu, tulee niin epätasaista jälkeä että sukkiin kelpaa mutta ei muuhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samat on kutinat välillä minullakin. Opetellaan :)

   Poista
 7. Lapaset on tosi kauniin ja taidokkaan näköset!

  VastaaPoista
 8. Kauniit lapaset - vai että urheilun lomassa... minä olisin tuohon tarvinnut kynää ja paperia ja ties mitä muuta.....
  Kivannäköisiä myssyjäkin on taas syntynyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.