Lukijat

perjantai 10. tammikuuta 2014

Tsahkal-lapaset ja myssyjä
Ohje: Naisen neulottu myssy , puikot nro 3. Violetissa lankana ohutta, pehmeää akryylilankaa ja vaaleanpunaisessa Katia Merino Baby, 100% merinovilla. Punaiseen laitoin silmukoita 136. Tällä silmukkamäärällä sain aikaiseksi myssyn kokoa S-M, koska lanka on joustavaa. Mutta silmukkamäärä kannattaa tarkistaa käsialan mukaan.

Ainakin näillä myssyillä osallistun Ystävänpäivätempaukseen

Kirjoneulelapaset Tsahkal, Ohje:  Ullaneule. Puikot nro 3 1/2. Lanka: Viking Vilma. 
Jos neulot Vilmasta suosittelen lisäämään pari silmukkaa lapasen sivuun. Itse laitoin myös peukaloaukkoon 8 sijasta 10 silmukkaa. 
Näin tuhruiselta näytti sää aamulenkillä. Tuhruinen on kyllä kuvakin kun en malttanut pysähtyä. Eilen käveltiin vesilammikoissa, tänään räntäsateessa, huomiselle onkin luvattu pakkasta ja koko ensi viikolle.

11 kommenttia:

 1. Ihanat neuleet!! Minulla sytomyssyjä valmiina jo neljä!!! Ja vielä ehtii tehdä muutaman....

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat myssyt ja lapaset! Kiitos sinulle, kun taas otit haasteen vastaan! Kumpaakaan mallia en muuten ole ennen nähnyt, en edes Ullassa noteerannut tuota lapasmallia, vaikka kaikki Ullat katson ainakin läpi. Kyllä nämä myssyt varmaan menevät heti "kaupaksi" sairaalassa. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit myssyt ja ihanat vanttuut =))

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään että myssysi ovat kauniita. On kanssa ajatus neuloa noita sytomyssyjä, mutta olen niin hidas, että on vasta ajatuksen asteella. Täkäläinen lankakauppias Susu lahjoittaa lankoja, että sen kun hakisi ja aloittaisi.
  Minä neuloin niitä kupalalapasia vähän monesta paikkaa otetuilla ohjeilla. Siis sitä kohtaa missä käsketään pudottaa se yksi silmukka alaspäin ja sitten neulomaan ne kaikki pudotetut langat yhteen. Minä vaan nostin sitä yhtä silmukkaa jokaisella kerroksella ja virkkuukoukun kanssa sitten otin sen nostetun silmukan ja oletetut lankapudotukset kaikki yhteen. Sitä Teddyä on vaikea purkaa, ei se silmukan pudotus olisi ainakaan itsestään alaspäin pudonnut.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit myssy ja lapaset :)

  VastaaPoista
 6. Nätit myssyt ja lapaset. Minullakin olisi tarkoitus osallistua sytomyssyneulontaan, mutta pitäisi ensin saada valmiiksi muita alta pois.

  VastaaPoista
 7. No sinähän Sinikka olet oikea myssymestari. Upeita pipoja. Ja tuollaiset ihanat kirjoneule lapasetkin ♥

  VastaaPoista
 8. Mä teen , tai yritä tuota minttumyssyä. Kuuluuko sen alun liekottaa? Toi virkkuu ei oikein oo mun vahvempia puolia ;)

  VastaaPoista
 9. Anteeksi viivytys, en ole ollut koneen äärellä aikoihin.
  Myssy aloitetaan päälaelta ja alku tulee aika sileää kuten pyöreässä patalapussa. En nyt oikein ymmärrä mitä tarkoitat liekottamasilla. Mutta jos tarkoitat kupruilua niin pieni kupruilu ei haittaa. Onnea virkkaukselle!

  VastaaPoista
 10. Voi kuule, kyllä minä nukun noin 8 tuntia yössä.
  Mutta muun ajan onkin sitten koukku tai puikot kädessä :)
  Mukavaa alkanutta helmikuuta ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.