Lukijat

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sormet tahtoi pidellä puikkoja

Olikohan tämä vähän liian vaikea malli minulle? Sain sitten näihinkin ainakin yhden näkyvän virheen. Keskeneräistä puran joskus useitakin kertoja vaan valmista en pura. Se on sit semmoinen kun on, tekijänsä näköinen :) Nämät kirjoneulesukat on semmoiset: " Kato ny mitä oot menny tekemään sukat"Malli: Kauneimmat Käsityöt 1 / 2008. Lankana Nalle ja jokin toinen villasekoitelanka. Koko 35-36.

Tulipa näistä mieleeni vanhat jutut. Esikoiseni oli 4-vuotias kun paasasin hieman kovenpi äänisesti isällensä kun hän oli mennyt tekemään jotain toisin kuin olin tarkoittanut. Kohta esikoinen kipitti isänsä eteen kädet puuskassa lanteilla: " Kato ny mitä oot sitte menny tekemään."Novitassa 4/2003 oli nätti myssyn malli aikuiselle. Muuttelin hieman mallia ja sovittelin silmukkamäärän lapsen päähän sopivaksi. Koko n. 9-vuotias, lankana 7 veljestä. Ei sitten ole kissankarvoja myssys, tuo valkoinen oli jotain vanhempaa lankaa ja niin "karvasta" että sain pisimpiä nyppiä pois.  Hieman pisti ajatteluttamaan tykkääkö saaja edes tupsuista. Siinä se nyt kuitenkin on, napsastaan pois jollei tykkää.Tässä tavalliset myssyt 7- veikasta kummipojalle ja mummin pikku-ukolle. Vaikka hän nyt jo alkaakin tuntua isolta ukolta. Mummille hän on kuitenkin pikku-ukko.Pikku-ukolle sukkia talven varalle. Niillä kun on taipumus livistää milloin sängyn alle, pyykkikoppaan, päiväkodin narikkaan jne. Välistä innosta hihkutaan kun toinen löytyi, vaan minne toinen joutuikaan. Kiireessä menee pasmat sekaisin vähemmästäkin.Eilen kippasin lankakorin lattialle nähdäkseni paremmin mitä se kätkee sisälleen. Eiköhän Kaustis ottanut ja hypännyt koppaan. Tämäpä oiva pesupaikka.Siistiydyttyä maittoi uni ja pitkään, näyttää jatkuvan tänäänkin. Asukoot nyt sitten siellä niin kauan kuin taas keksii miellyttävämmän paikan.

Tästä tulikin pidempi postaus. Ensi kertaan voikin hieman vierähtää, menen kuntoutukseen viikon päästä. Siellä on yleensä päivät puukattu niin täyteen ettei ole aikaa käsitöille.

Palailemisiin!

7 kommenttia:

 1. Paljon oot saanu sukkia aikaseksi ja muutakin.
  Pisti silmään, että kuntoutuksessa ei ehi tehä. Olen miettiny että ehtiikö vai ei, kun olen elokuun lopussa itekin lähössä.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita ovat..kaikki. Somasti se kisu nukkuu korissa!

  VastaaPoista
 3. Ihania neuleita olet neulonut!!!!! Tuo sukkamalli viehättää erityisesti!!!!
  Kuntoutuksessa ei todellakaan ehdi/jaksa neuloskelemaan- nimim kokemusta on....

  VastaaPoista
 4. Kauniita neulomuksia,toi tupsumyssy upee.Ihana kisuli :)

  VastaaPoista
 5. Sormet tosiaan ovat tahtoneet puikkoja pidellä! Kaikkee ihanaa valmistunut. Kauniita,lämpimiä sukkia. Pipotkin ovat kaikki kauniita ja aah nuo kirjoneulesukat ovat upeat.

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit sukat ...onhan nuo alenpanakin olevat, mutta nuo vihreet..wau...
  Upeita myssyhä.. mutta eivät voita tuota kissua =))

  VastaaPoista
 7. Oikien etsimällä etsien löysin kaiketi se pikku virheen. Ei tuota kukaan huomaat, jos et kerro.:) Todella kauniit sukat ja kivoja käsitöitä muutkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.