Lukijat

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Nyt se on loppu

... vaaleanpunainen Bambu. Harvemmin osaa työt mitoittaa näin hyvin, lankaa jäi vain 15 cm pätkä. Hyvä niin. Alkoi jo tökkimään. Ja virkkaaminenkin saa jäädä vähäksi aikaa. Ottaa käteen sen verran paljon että paras huilia ajoissa. Siispä neulotaan :)

Meidän katti-herra tykkää käydä jalkaani kiinni vallankin jos olen hame päällä. Näytin sille suihkepulloa, mitä vielä. Kaustinen otti leikistä senkin. Tuonne se kipasi piiloon kurkkien välillä kuin ilkkuen "ähäkutti".
Näitä kissajuttuja varmaan saatte lukea kyllästymiseen, sanos Kissa-Liisa (kuten äitini totesi). Toden sanoen olen aina kuvitellut olevani koiraihminen. Täytyy varmaan oikaista kuvitelmiaan ja todeta vain: olen eläinihminen.
Lankana siis Bambu ja nro 3 koukku. Mallivirkkaus on Novita Kesä/2010 naisen jakku. Koko 9-vuotiaalle. Vähän täytyi etsiä kokotaulukoita jotta näkee mittoja kun ei malli ole paikalla. Uskon tämän olevan sopiva, mutta se jää nähtäväksi. Väri taas narraa kuvauspaikan mukaan. Alemmassa kuvassa oikea sävy.
Loppulangasta myssy Minttu-myssyn ohjeella. Nämät menee tulijaisiksi.

Tälle seudulle on luvattu täksi päiväksi rankkojakin ukkoskuuroja. Tällä hetkellä kuitenkin aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta.

Hyvää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kaunis liivi ja myssy myös:) Minäkin olen eläinihminen tietyllä varauksella (rotat ja matelijat eivät kuulu eläimiini).

  VastaaPoista
 2. Samoin ajatuksin. Rottia en ole nähnyt vuosiin, mutta matelijoita joka kesä marjareissuilla ja mökkimaisemissa.

  VastaaPoista
 3. Kissajuttuja ei ole koskaan liikaa :)
  Nätit tuliaiset, olis kiva nähdä myös miltä ne näyttää päällä.

  VastaaPoista
 4. Kia kun olet päässyt päivityksen makuun.

  VastaaPoista
 5. Minä jo ehdin päätellä otsikosta, että lopetat bloggailun..onneksi se olikin vain bambulanka joka loppui. Kaunis liivi ja Minttu-myssykin.

  VastaaPoista
 6. Ihana liivi ja miksipäs ei myssykin. Värikin on saajalleen varmaan mieluinen. On aina kiva,jos saa jonkun langan kulutettua loppuun,eikä jää sellaista jämänöttöstä.

  VastaaPoista
 7. Täällähän onkin laadukasta käsityötä! Kiva kun löysit lukijakseni.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.