Lukijat

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

VelmiehelleVelimiehen kaljasukat on olleet jonkin aikaa valmiina. Samalla mallilla kuin edellisetkin. Kuviolanka samaa sinapinkeltaista kuin edellissä. Neulominen  ei oikein ole kiinnostanut kun on ollut niin pimeitä päiviä. Johtuneeko edes siitä, muutenkin olen sellainen tuurineuloja.
Muutamia joulukortteja olen väsännyt sillä virkatulla joulusukka mallilla. Kiinnitin napilla lenksusta ja lisäsin hieman reunakoristuksia. Ehtivät vain sujahtaa korttipussiin, ei tullut kuvattua. Saan pikapikaa kiikutettua postiin, jos posti vaikka joku päivä kulkisi - ehkä tulevana vuonna. Aikomukseni ei kuitenkaan ole kuskata niitä satoja kilometrejä:)Hieman on jouluakin jo laitettu

8 kommenttia:

 1. Komeat ovat nämäkin kaljasukat! Erityisen kiva tuo keltainen raita mustine pisteineen tuossa karhun yläpuolella. Enpä hoksannut tehdä sellaista, no sitten seuraaviin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, salamalla vain värit ei vain näytä oikeilta. Omaankin silmään pilkkuraita näytti kivalta.

   Poista
 2. Hienot karhusukat. Minunkin piti pojalleni yrittää tuommoisia, vaan niimpä vaan jäi tekemättä. Joulukortitkin on vielä tekemättä. Kävin katsomassa se sukka-ohjeen ja näyttikin ihan kivalta idealta. Olis ollutkin ihan kiva nähdä sinun kortteistasi kuva.

  VastaaPoista
 3. Hienot karhusukat. Minunkin piti pojalleni yrittää tuommoisia, vaan niimpä vaan jäi tekemättä. Joulukortitkin on vielä tekemättä. Kävin katsomassa se sukka-ohjeen ja näyttikin ihan kivalta idealta. Olis ollutkin ihan kiva nähdä sinun kortteistasi kuva.

  VastaaPoista
 4. Vuosi meni, että tänne eksyin... ;-) Ihania juttuja löytyi.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.