Lukijat

lauantai 31. tammikuuta 2015

Hummani hei


Talvella hevosella on hyvä olla myös loimi.Useammalle äidille on tainnut käydä kuin minulle joskus. En kutistanut kakaroita :) vaan tyttäreni lempipuseron. Tytär haki kaapista puseronsa ja roikotti sitä käsissään kuin ketun raatoa: ÄITI!!!! Mitä tälle on tapahtunut? (oli silloin 13-14v, nyt pusero ei olisi sopinut kolme vuotiaallekaan. ) Hän oli niin surullisen tapauksesta etten ole saattanut heittää tätä pilalle pestyä puseroa pois, vaan säilyttänyt puseroa kaapissa hyvän matkaa yli 10 vuotta. Näin voi käydä kiireiselle työssä käyvälle neljän lapsen yksinhuoltajalle jolla oli aina ns " tuli persuuksissa ". En ole tainnut sen jälkeen pilata kuin yhdet sukat, jotka pesukoneessa muutti oudosti väriään. 
Äitini antoi vanhan ompelukoneensa tyttärelleni, testailin ennen koneen viemistä koneen toimintoja. Ja taas kerran pusero muutti muotoaan pieneksi muistoksi tyttärelle. Piirtäminen ei ole vahvimpia puoliani, tämäkin heppa näyttää enempi aasilta. Tarkoitukseni oli laittaa korvatkin, mielestäni tämä näytti korvien kanssa oravalta. Päätin hevonen tai aasi, mutta ilman korvia saa nyt olla.

13 kommenttia:

 1. Hei miten söpö pikkuveitikka puserosta kehkeytyikään. Ei piirtämistaidoissasi mitään vikaa ole, ihan oikealta hepalta lemmikkisi näyttää. Tuolla minä voisin vaikka ratsastaa. Oikealla hevosella kun en voi allergian vuoksi. Ei vaan taida tuossa puserossa ainekset riittää, pitäisi laittaa keräys pystyyn ja koota kaikkien äitien kutistamat villapaidat. Sinut valtuuttaisin mestariksi valvomaan tilkkuhepan tekoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juu kyllä mie osaisin varmaan valvojana olla, senkuin komentelisin vain muita :D

   Poista
 2. Aivan ihana heppa! :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen heppa! Ihan hevoselta näyttää. Heppa, jolla on syntymätarina valmiina. Ihana.

  VastaaPoista
 4. Ihana heppa, jospa se tuo mukavia muistoja lempi paidasta ja se kutistaminen unohtus :) Mie oon ollu mestari tuossa kutistamisessa, monet neuleet pesin nukenvaatteiksi ennen kuin opin ettei niitä panna koneeseen -

  VastaaPoista
 5. Hauska heppa ja vielä muistorikkaasta puserosta ommeltu :)

  VastaaPoista
 6. Hauska heppa ja vielä muistorikkaasta puserosta ommeltu :)

  VastaaPoista
 7. Oi miten söpö muisto. Ja näin jälkikäteen muisteltuna tarinakin on varmaan jo ihan hauska. :) Kettukaulurit on ihanat.

  VastaaPoista
 8. Oi miten söpö muisto. Ja näin jälkikäteen muisteltuna tarinakin on varmaan jo ihan hauska. :) Kettukaulurit on ihanat.

  VastaaPoista
 9. Näppärää uuskäyttöä :)
  Mitähän mahtoi lopulle paidalle käydä... tuostahan tulisi vielä hattua ja lapasta ja.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt ihan, mie kun kutistin sen kunnolla. Kissa sai pari pientä lelua :)

   Poista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.