Lukijat

maanantai 8. joulukuuta 2014

PossuhiiriPyh... joulukinkkuPossulla rusetti ! Miauuu!Hiiripaistiksi emäntäni tuota kehui, hmmmm ... harmaa possu, possumpi,
JOULUKINKKU  ♥♥♥Samanmoisia on niin kaksi kuin nelijalkaisetkin urokset. Toinen tuumasi; kait se on hiiri jos siitä kerran hiiri piti tulla, toinen taas alakas vierelle nukkumaan. Kumpaanenkaan ei tunne hiirtä. Toista se on minulla, het tunnistin että harmaa on ja melekes tuolille pomppasin :)Kokeilin tehdä Liisan Appelsiinileipää (Koko Suomi Leipoo), ohje täällä. Alkuperäinen leipä tehdään vuokaan, joten taikina on ohuempaa. Itse laitoin vähän enemmän jauhoja paistaen ilman vuokaa n. 40 min 175 astetta + 10 min 200 asteessa. Hyvää oli mutta taidan kuitenkin pitäytyä vanhassa tutussa ohjeessa joka löytyy myös täältä.

2 kommenttia:

  1. Hauskan värinen kissimirrisi ihmettelee jouluhiirtä, samaa kaiketi pähkäilee toinenkin uros. Leipäkuvasta nousi vesi kielelle, tykkään niin makeasta joululimpusta. Hyvä ohjevinkki, kiitos! Jännittävää joulun odotusta sinulle.

    VastaaPoista
  2. Eipä välitä meidänkään mirrit leikkihiiristä, oikea se olla pitää. Niitä oikeita tuodaankin sitten joka yö sisälle ja minä saan leikkiä yksin leluilla.
    Leipä kuulostaa herkulliselta. Empä ole koskaan itse leipää leiponut, en kyllä usein pullaakaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.