Lukijat

perjantai 3. lokakuuta 2014

Suurta ystävyyttä ja yhdet vaivaiset sukat

Otsikko sopiikin hyvin menneen viikon teemaan. Puikkoni ei ole juurikaan heiluneet. Kävimme pikkumiehen kanssa viime viikolla katsomassa lasten elokuvan Viiru ja Pesonen - Pikku kepposia ja suurta ystävyyttä. Molemmilla oli hauskaa. Seuraavana päivänä olinkin sitten nii kauhiast kippee, flunssa runteli kehooni päästä varpaisiin. Mut se tuli ja meni. Olisi kannattanut pukeutua kylmän syyssään mukaisesti.


Onko sopivat? Hi hi hiiiiiiiii he he heeeeeee :D :D :DTällä viikolla käytiin pojan kanssa kenkäostoksilla. Pitäähän niitä kotonakin sovittaa mummin neulomien sukkien kera :) Tahtojen taistelua pienten kitinöiden kera oli tämä ostosreissu. Hän olisi halunnut muoviset Angry Birds saappaat. Mutta mummi hyväkäs olikin toista mieltä haluten oikein kumisaappaat. Lopulta poika tyytyi mummin tahtoon monien selittelyjen jälkeen. Tuumasi kyllä vielä autossa pois tullessa: kyllä minä olisin tykännyt niistä toisista saappaista niissä oli kirkkaammat väritkin.


Lämmin kiitos edellisen postauksen kommenteista sekä kauniita lokakuun päiviä!4 kommenttia:

 1. Pikkumiehellä on selvästi oma tahto mutta onneksi Mummo piti päänsä ja kaiken lisäksi osasi perustellakin mielipiteensä. Kivat raitasukat.

  VastaaPoista
 2. Angry Birds taitaa olla kaikkien tuon ikäisten suosikki, mutta mummin valinta oli kyllä parempi.

  VastaaPoista
 3. Niin on jämäkkä mummi, pikkumiehen ajatukset ei aina käy yksiin.
  Onnee siul, ko oot voittanut jottain arpajaisista, edell. postauksessa ol sellasii tietoja:)

  VastaaPoista
 4. Juu, osaa nuo pikkuiset olla omatahtoisia, mutta ymmärtävät myös hyvin perusteltuja juttuja. Nyt vain tekemään saappaisiin vihaiset lintu sukat =))

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.