Lukijat

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

RiemunkirjavaaTaas sukkia. Joko kyllästyitte? Lankoja kiitettävästi kulutettu, kopan pohjaa vain ei näy. Vielä on sukkalankojakin jäljellä. Lankana Nallen ja Florican nöttösiä.


Karamellisukat, malli kirjasta: Rakas villasukka. Lanka saatu ilman vyötettä, luulisin tämän olevan Pirkkaa.
Vierastan kirjoitettuja ohjeita, niihin kun pitää oikein paneutua. Kaaviosta näkee heti ensi silmäyksellä miten kuvio menee. Mallin luku sujui meikäläiseltäkin kun otti oikean asenteen. Tarttuipa jopa aivokoppaan ensimmäisen kuviokerran tehtyäni. Helppo ja kaunis tämäkin malli.


Olen sanonut etten hanki älypuhelinta. Niinpä, vannomatta paras. 12 vuotta vanha nokialaiseni sanoi sopimuksen irti. Sujuvasti tätä uuttakin opin heti käyttämään vaikka epäilinkin ensin. Ennakoiva tekstin syöttö heittelee välillä mitä sattuu, mukavia tekstejä lähtee maailmalle kun en aina viitsi tarkistella kirjoituksia. Manailua ja hersyvää naurua ainakin saa aikaiseksi. Saisihan sen poiskin, mutta olkoon saa äly oppia mun kieltäni.
Nyt sitten keksi digikameranikin sanoa sopimuksen irti. Täytyi hankkia uusi taskukamera. Nyt kokeilen nappuloita mitä tuostakin tapahtuu - minä kun en jaksa ohjeita tavailla, niistä vasta sekaisin pää meneekin. Kuviltahan nuot näyttää, eikö vain :)
 Syysflunssa jäytää kroppaa. Mikähän siinäkin on kun sairaana huomaa kaikki tekemättömät työt, "pitäisi tehdä töitä" tuntuu hyppelevän silmille. Terveenä niitä tuskin huomaisikaan. 
Jos antaisi huutia verhoja repivälle kissalle ja kääriytyisi torkkupeiton alle potemaan.

Ihanaa syyskuuta!
13 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia olet tikutellut ja nuo raitasukat ovat kyllä niin upeita.♥
  Ps, nyt onnistuu listaan lisääminen.. vieläkin ihmettelen sitä, missä vaihessa se on tuollaiseksi muuttunut, että päätteen joutuu itse vaihtamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Blogiosoitteet piti muuttua com päätteisiksi. Ei sen niin pitäisi olla että itse joutuu vaihtamaan. Näin se vain nyt kuitenkin toimii. Olisiko homma vielä jotenkin kesken, mene tiedä.

   Poista
 2. Kivoja sukkia kaikki! Minäkään en tykkää kirjoitetuista neulemallin ohjeista, kaavio sen pitää olla. Joskus olen jopa piirtänyt itselle kaavion jostain ohjeesta, kun siitä on niin paljon helpompi vilaista, mitä seuraavaksi.
  Minulla unohtui edellisellä mökkireissulla kamera mökille ja piti puhelimella kuvata. Lainasin miehen älypuhelinta, kun siinä on parempi kamera kuin minun vanhassa nokialaisessani. Hyvinhän tuo tuntui sujuvan silläkin kuvaaminen, mutta tiesä sitten, oppisinkohan muuten sellaista. :D käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena :)
   Toki oppisit. Ei siinä mitään vaikeutta ollut. Vanhasta totutusta on vain joskus vaikea luopua ja opetella uusia kujeita.

   Poista
 3. Kaavio on aina helpompi kuin sanallinen ohje, mutta niitäkin joskus vastaan tulee. Kivoja sukkia! Minulla ei myöskään näy lankakopassa pohja sen paremmin sukkalangoissa kuin muissakaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakat raitasukat ja kauniita ovat muutkin! Minulla on joku musta aukko päässä kun tuntuu ettei saa taas aikaiseksi yhtään mitään. Ohjeita oisi vaikka miten paljon mutta ei vain yksikään lähde puikoille.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei vain neulominen maistu. Odota vain, tulee sekin päivä kun taas puikot heiluu :)

   Poista
 5. Ihanan pirtsakat raitasukat ja kauniita ovat muutkin! Minulla on joku musta aukko päässä kun tuntuu ettei saa taas aikaiseksi yhtään mitään. Ohjeita oisi vaikka miten paljon mutta ei vain yksikään lähde puikoille.....

  VastaaPoista
 6. Nättejä sukkia! Aivan ihanat nuo raitavärit!

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo raitasukat ja kauniit ovat nuo toisetkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.