Lukijat

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Lumi Karmitsan Hilpeät kallosukat

Mitä näistä sanoisin, nätit, ihana neuloa, sopivasti mielenkiintoa. Ägrrr... mutta katselepas läppäristä samaan aikaan Areenasta katsomattomia dokumenttejä, toisella silmällä vilkuilet telkkua ja neuletta. Purkamista, purkamisen perään. Silmät hyppäsi oitis väärälle riville. Toista sukkaa neuloessani maltoin keskittyä pelkästään neulomiseen, mikä olikin ihan viisasta. Muutoin olisi mielenkiinto lopahtanut ennen sukkien valmistumista.


Malli kirjasta: Lumi Karmitsa, Villit vanttuut & vallattomat villasukat. Lanka: Sadnesgarn Sisu. Puikot nro 3. Vihreää lankaa meni alun toista kerää ja valkoista vajaa kerä.
 Jatkoin mallia yhden mallikerran verran pidemmäksi. Kärkiosan neuloin kahdella vihreällä värillä ikään kuin kirjoneuletta neuloisin. En oikein pidä nauhakavennuksesta, voi olla että puran ja teen sädekavennuksen. Tai totean vain: Minkä tein sen tein. Ehkä saajalle kuitenkin kelpaa.
  

Mies lähti autonrenkaita vaihtamaan. Taidankin lähteä pienelle virkistyslenkille.

8 kommenttia:

  1. Kallosukat on tosiaan hauskat:) Mullakin on se Lumi Karmitsan kirja,mutta enpä vaan ole saanut siitä mitään aikaiseksi!

    VastaaPoista
  2. Super skarpetki!!! Serdecznie pozdrawiam:))

    VastaaPoista
  3. Todella hauskat! Pitäisi varmaan kokeilla itsekin.

    VastaaPoista
  4. Hienot kallosukat olet taitava kutoja:)

    VastaaPoista
  5. Hienot ovat. Vähän tekis mieli itekin ostaa tuo kirja.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa. Samoin kuin antaa uskoa pitää edelleen blogia.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.