Lukijat

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Nyt se on sit mun

Tällä kertaa näytänkin jotain minulle mieleistä käsityötä jota en ole itse tehnyt. 
Lämmin kiitokseni Sudelle:))


Tämä naivisti taiteilija löytyy sudensilmukat blogista. Kuten huomaatte taulussa on kaikki olennainen mitä harrastelijaneulojan taulussa tuleekin olla. Lankoja, kahvia, kissat, silmälasit, hyvä valaisin, räsymatto jalkojen alla. Jopa villasukan verhoama jalan asento on kohdillaan.


Suorassa on, kuvauskulma vain ei kohdillaan.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kesän vehreää


Annis-huivi ilman nyppyjä. Lanka: Hjerte Fine Highland Wool 100 % villa. Kulutus: 48g.

Ihastuin väriin, joka on keskellä pikkukuvassa oikean sävyisenä. Illansuussa auringon paisteessa huivi näyttää vaaleammalta kuin todellisuudessa onkaan.
Muutaman kerran meni purkamiseksi. Lanka on miellyttävän villainen ( jos voi villaista pitää ) mutta hankalaa neuloa löyhäkierteisyyden takia, lanka halkeilee helposti. Tulee sääpuolia kuten äidilläni on tapana sanoa. Lopussa kiitos seisoo, sain toisen mieleisen huivin tulevalle talvelle.


Säilytyskori, lankana Miami. Kulutus 50g. Ohjetta tähän ei ollut, vaan eipä tähän sitä tarvittukaan.
Viime talvena satuin kaupan alehyllylle. Sattuipa siinä sitten ohimenevä mielenhäiriö, jonka seurauksena kotiin kulkeutui muutama värikäs kerä Miamia. Eikä niin pienintäkään ajatusta mitä niistä tekisin. Aniilinpunaisesta en edes tykkää. Ei hätää,  tyttäreni on "hulluna" tähän väriin. Kiikutan korin hänelle edellisen postauksen sukkien kera :)

Bannerikuvasta tuli kysymys, näkymä on Vehoniemenharjulta Roineelle.


Mökillä juhannusruusu oli juuri kukassa. Tämän ruusun myötä;

Aurinkoista ja lämminhenkistä juhannusta!

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Saku-sukkia ja pannulappuja

Yökukkujalle ei uni vielä maistu, joten päivittelenpä blogia vaihteeksi. Ollaan jo pitkällä kesäkuuta, on niin paljon kaikenlaista tekemistä ettei ehdi edes rakkaan harrastuksensa neulomisen pariin kuin hetkittäin. Aika rientää kuin siivillä. Isompi lapsenlapsista täytti keskiviikkona 7-vuotta ja nuorempi torstaina 2 kk:tta. Vanhempi tuleekin heinäkuun alussa lomailemaan mummolaan pariksi viikoksi. Mukava saada pientä väkeä seuraksi.


Kävi niin ohrasesti että liotin pannulappuni mustikkakeittokulhossa. Ei paranis hosua. Tein uudet lappuset vauvan peitosta jääneistä langoista. Lanka: Hjertegarn Cotton nr.8 .  Käytössä olen huomannut että villalangasta tehdyt laput luistavat teräsvartisissa kasareissa. Puuvilla on siinä suhteessa turvallisempi vaihtoehto.


Villalanka varastoni vajettui parin sukkaparin verran. Punaisissa lankana: Roosa nauha-lanka, koko 39. Turkoosit neuloin Nallesta, koko 38.  Mallina molemmissa Ullaneuleen Saku-sukat. Kaunis ja helppo malli joka sopii niin yksiväriselle kuin raitalangallekin. Turkooseihin tein sädekavennuksen ohjeesta poiketen.